EPURAREA ETNICA A ROMANILOR DIN COVASNA. CJ Covasna organizeaza "Zilele turismului din Trei Scaune". Romanii exclusi de la manifestare!

May 5, 2010 •Covasna, discriminarea romanilor, iredentism, PCM, revizionism maghiar, separatism etnic, sovinism maghiar, Tamas Sandor, UDMR •Views: 1456

Consiliul Judetean Covasna, sub patronajul presedintelui Tamas Sandor (foto), va organiza in perioada 28-30 mai 2010 “Zilele Turismului din Trei Scaune” (Haromszeki Turisztikai Napok). Programul manifestarii este postat pe pagina de internet a institutiei doar in limba maghiara si doar in sectiunea in limba maghiara a paginii de internet.
Romanii, la fel ca si in cazul altor manifestari organizate de catre Consiliul Judetean Covasna, sunt ignorati cu desavarsire si de aceasta data. Programul manifestarii face referire doar la acele zone din judet locuite preponderent de maghiari si controlate de catre UDMR sau PCM. Zonele in care locuiesc majoritar romanii, ca Valea Mare sau Intorsura Buzaului, sunt ignorate de conducerea Consiliului Judetean Covasna exclusiv pe criteriul etnic. Puteti consulta programul manifestarii “Zilele Turismului din Trei Scaune” aici.
Foto: Haromszek

Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

DISCLAIMER Atenție! Postați pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiți aici regulamentul: Termeni legali și Condiții

4 Responses to EPURAREA ETNICA A ROMANILOR DIN COVASNA. CJ Covasna organizeaza "Zilele turismului din Trei Scaune". Romanii exclusi de la manifestare!

  1. Ion Ciobanu says:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Send this to a friend
Salutare! Cred că asta te-ar putea interesa: "EPURAREA ETNICA A ROMANILOR DIN COVASNA. CJ Covasna organizeaza "Zilele turismului din Trei Scaune". Romanii exclusi de la manifestare!"! Acesta este linkul: https://www.dantanasa.ro/epurarea-etnica-a-romanilor-din-covasna-cj-covasna-organizeaza-zilele-turismului-din-trei-scaune-romanii-exclusi-de-la-manifestare-2/