EPURAREA ETNICA A ROMANILOR DIN COVASNA. Doar elevii unguri se pricep la protectia mediului si deci pot merge in Ungaria pe banii CJ Covasna!

June 16, 2010 • Consiliul Judetean Covasna, discriminarea romanilor, revizionism maghiar, separatism etnic, sovinism maghiar, Tamas Sandor, UDMR • Views: 1088

Consiliul Judetean Covasna, condus de UDMR-istul Tamas Sandor (foto), anunta pe pagina sa oficiala faptul ca: “Ca urmare a colaborării cu Autoguvernarea Judeţului Jász – Nagykun – Szolnok din Ungaria, trei elevi şi un profesor de la şcoala generală Cecz Janos din Ghidfalău au participat la Întâlnirea Internaţională a Elevilor pentru Protecţiei Naturii, organizat în perioada 25-30 mai 2010 la Berekfürdő.
Obiectivul reuniunii era conştientizarea în rândul elevilor a problematicii privind protejarea mediului înconjurător, care constituie o sarcină comună, bazată de multe ori pe parteneriat.
În cadrul reuniunii elevii au avut posibilitatea de a cunoaşte valorile, tradiţiile respectiv fauna şi floră judeţului Jász-Nagykun-Szolnok. Au participat la excursii şi vizite, în cadrul atelierelor au schimbat experienţele, şi opinii privind conservarea şi protejarea naturii, dezvoltarea sustenabilă cu tineri din Suedezi, Elveţia, Finlanda éi Ungaria, fiecare prezentându-şi totodată ţara şi regiunea pe care îl reprezenta. Participarea elevilor la această acţiune a sprijinită de către Consiliul Judeţean Covasna”.

Nota mea: A dracu’ coincidenta, cativa elevi unguri (romanii nu aveau cum, pentru ca nu se pricep la protejarea mediului inconjurator, fiind o natie inferioara celei maghiare!), de la o scoala cu nume de ungur, au plecat in Ungaria cu banii dati de un ungur, din fonduri publice romanesti!

2 Responses to EPURAREA ETNICA A ROMANILOR DIN COVASNA. Doar elevii unguri se pricep la protectia mediului si deci pot merge in Ungaria pe banii CJ Covasna!

  1. Dan Tanasa says:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Nu rata noutățile! Conectează-te!

Send this to a friend