EPURAREA ETNICA A ROMANILOR DIN COVASNA. Doar elevii unguri se pricep la protectia mediului si deci pot merge in Ungaria pe banii CJ Covasna!

June 16, 2010 •Consiliul Judetean Covasna, discriminarea romanilor, revizionism maghiar, separatism etnic, sovinism maghiar, Tamas Sandor, UDMR •Views: 1242

Consiliul Judetean Covasna, condus de UDMR-istul Tamas Sandor (foto), anunta pe pagina sa oficiala faptul ca: “Ca urmare a colaborării cu Autoguvernarea Judeţului Jász – Nagykun – Szolnok din Ungaria, trei elevi şi un profesor de la şcoala generală Cecz Janos din Ghidfalău au participat la Întâlnirea Internaţională a Elevilor pentru Protecţiei Naturii, organizat în perioada 25-30 mai 2010 la Berekfürdő.
Obiectivul reuniunii era conştientizarea în rândul elevilor a problematicii privind protejarea mediului înconjurător, care constituie o sarcină comună, bazată de multe ori pe parteneriat.
În cadrul reuniunii elevii au avut posibilitatea de a cunoaşte valorile, tradiţiile respectiv fauna şi floră judeţului Jász-Nagykun-Szolnok. Au participat la excursii şi vizite, în cadrul atelierelor au schimbat experienţele, şi opinii privind conservarea şi protejarea naturii, dezvoltarea sustenabilă cu tineri din Suedezi, Elveţia, Finlanda éi Ungaria, fiecare prezentându-şi totodată ţara şi regiunea pe care îl reprezenta. Participarea elevilor la această acţiune a sprijinită de către Consiliul Judeţean Covasna”.

Nota mea: A dracu’ coincidenta, cativa elevi unguri (romanii nu aveau cum, pentru ca nu se pricep la protejarea mediului inconjurator, fiind o natie inferioara celei maghiare!), de la o scoala cu nume de ungur, au plecat in Ungaria cu banii dati de un ungur, din fonduri publice romanesti!

Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

DISCLAIMER Atenție! Postați pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiți aici regulamentul: Termeni legali și Condiții

2 Responses to EPURAREA ETNICA A ROMANILOR DIN COVASNA. Doar elevii unguri se pricep la protectia mediului si deci pot merge in Ungaria pe banii CJ Covasna!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Send this to a friend
Salutare! Cred că asta te-ar putea interesa: "EPURAREA ETNICA A ROMANILOR DIN COVASNA. Doar elevii unguri se pricep la protectia mediului si deci pot merge in Ungaria pe banii CJ Covasna!"! Acesta este linkul: https://www.dantanasa.ro/epurarea-etnica-a-romanilor-din-covasna-doar-elevii-unguri-se-pricep-la-protectia-mediului-si-deci-pot-merge-in-ungaria-pe-banii-cj-covasna-2/