EPURAREA ETNICA A ROMANILOR DIN COVASNA. UDMR vrea scoaterea Armatei Romane din Sfantu Gheorghe si aduce husari din Ungaria!

April 20, 2010 •antiromanism, Covasna, discriminarea romanilor, enclavizare, iredentism, maghiarizare, separatism etnic, Sfantu Gheorghe, sovinism maghiar •Views: 1543

Ultima gaselnita a primarului din Sfantu Gheorghe, UDMR-istul Antal Arpad, secondat de Consiliul Local Sfantu Gheorghe, controlat de catre UDMR si PCM, in materie de maghiarizare a romanilor din Sfantu Gheorghe este o statuie ecvestra din ceara artificiala, reprezentand un husar maghiar, care va fi adusa din Ungaria si amplasata in centrul municipiului Sfantu Gheorghe, dupa cum anunta ziare.com. Consiliul Local Sfantu Gheorghe a aprobat ieri contractul de comodat dintre Municipiul Sfantu Gheorghe si Directia Generala Centrala de Servicii a Statului Ungar, in urma careia Directia din Ungaria va transmite dreptul de folosinta, cu titlu gratuit, a unei statui din ceara artificiala reprezentand un husar (soldat maghiar).

Pct[1]. 4 Pr Hot Priv Aprob Contr Comodat Statuie

Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

DISCLAIMER Atenție! Postați pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiți aici regulamentul: Termeni legali și Condiții

3 Responses to EPURAREA ETNICA A ROMANILOR DIN COVASNA. UDMR vrea scoaterea Armatei Romane din Sfantu Gheorghe si aduce husari din Ungaria!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Send this to a friend
Salutare! Cred că asta te-ar putea interesa: "EPURAREA ETNICA A ROMANILOR DIN COVASNA. UDMR vrea scoaterea Armatei Romane din Sfantu Gheorghe si aduce husari din Ungaria!"! Acesta este linkul: https://www.dantanasa.ro/epurarea-etnica-a-romanilor-din-covasna-udmr-vrea-scoaterea-armatei-romane-din-sfantu-gheorghe-si-aduce-husari-din-ungaria-2/