Esteţii rahatului

October 24, 2009 •clasa politica, Darie Ducan, pamflet, PD-L, poezie, Traian Basescu •Views: 1220

de Darie Ducan

Personaje: El, Uh,drea, ai lui, Boc, Croitoru şi alţi purtători de şepci după ce s-au şters la dosuri .
Locul, o văduvă, România.
Acţiunea: rezolvarea ecuaţiilor din buric, luarea rahatului cu un mestecău mai mare spre a fi întins preţioşilor cu linguriţe de aur, politruc cu papion, filozof cârpă diem, penis de melc apărut după ploi din pipetă, constituţie constipată de ochi constipaţi.
Legea gravitaţiei: li se fâlfâie.
Articolul numărul unu: L etat c est coi!
Sediul de campanie al lui Băsescu: scoica venerei.
Băutura accizabilă: exclus apa de gargară a preşedintelui, în această privinţă relansăm relaţiile bilaterale cu Scoţia. Bifat.
Noua modă: guvernul nu e nici în stare să cadă, dar culmea impotenţei e că nici gunoierii nu îl înţeleg. Alo, bună ziua, am venit cu guvernul. Cât e ora? Anal 10, oral 50. La mine sau la tine? Nu latine că sunt prea vechi. Americane. Americane. Biden. Conducta, hello darling, I am in Buda..Bucharest, it s a thriller here.
Speranţe: Să trăiţi bine, votaţi-mă, voi proteja România, o să o fac de nelăsat gravidă.
Eroi: În toaletele de la guvern şi parlament au fost cam mulţi urşi şi şi-au uitat antebraţele pe acolo.
Cultură: parizerul de Phaleologu jură că nu se trage din salam de soia, dar maţul de crenvurşti îl dă de gol pe vitrinele măcelăriilor.
Capitala: Bucureşti, cu un centru vechi păstrat să fie vechi, sărmăluţe ieşite la produs, mititei bulimici de jeg, case de toleranţă unse cu frişcă. Geamparale putrede. Cerşetori ecveştri.
Întrebări, proteste, pichetări, moarte pe băţ, zacuscă cu nasturi, nemaifiind fasole, ordonanţe de urgenţă venite cu salvarea, pahare de şampanie franţuzească pline cu tuş de ştampile, genunchi de dudui degenerate prin cluburi.
Cântece bătrâneşti: Scânteia, Cancan, fata de la pagina 5 s-a epilat iar silvicultura pare să piară, caprele negre vor trăi printre marmurele videanului-vodă sau v-o dă!
Hrana preferată: shaorma, kebab, lipie, usturoi, obraz gros, sângele poporului, splină de tren, muci de electorat prostibil. Desert: ba pe-a mă-tii!
Moneda naţională: scârba.
Istorie: la Rovine era blat, la Vaslui puţea a Mitică Dragomir şi la Baia a Vadim.
Învârtim în restul timpului o roată de bătut rahatul, moale, ca un ou, va fi o cocă aşa cum nu poate da nici agricultura. Dar de unde rahat când nu mâncăm nimic fiindcă nu mai sunt turci? Ne mâncăm între noi. Ziarele dau nu cărţi, muzică şi filme, ci tacâmuri, farfurii şi pahare, uninominal, un fel de tiramisu gripat. Ce face România? Miroase! Ca într-un banc: Ioane, nu poţi să dai tu un Băs din acela urât, ca ieri? De ce? Poate măcar aşa nu îţi mai simt picioarele.
Tragică ţară! La maternitatea Polizu, mă-sa lui Noe se caută de doi, unul n-ajunge!

Vezi si http://darieducan.blogspot.com/

Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

DISCLAIMER Atenție! Postați pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiți aici regulamentul: Termeni legali și Condiții

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Send this to a friend
Salutare! Cred că asta te-ar putea interesa: "Esteţii rahatului"! Acesta este linkul: https://www.dantanasa.ro/estetii-rahatului-2/