Etnic maghiar din Brașov, mesaj de amințare cu moartea la adresa mea

November 21, 2016 •dement •Views: 7028

Un etnic maghiar din municipiul Brașov l-ar clona pe amiralul fascist Miklos Horthy. Individul mă amenință public cu moartea fără nicio urmă de remușcare.

Vezi și Mesajul primit de la un cetățean ungur: Locul tău era la Auschwitz

Am „onoarea” de a fi amenințat public de un cetățean român de etnie maghiară din Brașov.

„Ești doar un xenofob, timpul tău va veni, nu-ți fă griji, ai intrat în zona mea de confort, ești ținta mea, față de copil”, mi-a transmis în limba engleză Előd Boldis, un etnic maghiar din Brașov.

Individul nu s-a lăsat și a continuat cu o afirmație șocantă. „Pentru unii ca tine ar trebui să îl clonăm pe Miklos. Fetiță ce ești”, a scris individul cu referire la amiralul fascist Miklos Horthy, cel care a ocupat Ardealul de Nord în timpul celui de-al Doilea Război Mondial și care se face vinovat de exterminarea a sute de mii de evrei.

elod-boldis

Előd Boldis

elod-boldis-facebook-amenintare-cu-moartea-dan-tanasa

FOTO: facebook.com

Voi ce părere aveți? Vă aștept comentariile.

Tags: , ,

Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

DISCLAIMER Atenție! Postați pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiți aici regulamentul: Termeni legali și Condiții

3 Responses to Etnic maghiar din Brașov, mesaj de amințare cu moartea la adresa mea

  1. Un ostas al lui Iancu says:

    Dan Tanasa are fata de inger!

    Nu acelasi lucru putem spune de penalul care nu-si ascunde intentiile criminale.

  2. petre says:

    Plangere facuta catre autoritatile romana , dar si plangere catre autoritatile europene . Amenintarea cu moartea are si ea o lege in codul penal. Tot aveti deschidere la TV acum , prezentati cazul asta in emisiuni TV .Instintati si comunitatea de evrei din Romania si nu numai si o sa va bucurati si de suportul comunitatii de evrei care este intinsa pe intreg mapamondul. Nu este vorba doar de o amenintare la integritatea fizica a dumneavoastra ci si o instigare la ura , rasism si slavire a unor criminali de razboi . In acest fel acest personaj si intreaga comunitate maghiara (care se preteaza la astfel de gesturi si afirmatii ) vor fii pusi sub supraveghere si toate miscarile lor politice si neo naziste se vor “bucura” de intreaga atentie a comunitatii internationale . In momentul in care vor face si alte miscari TOTI romanii vom putea arata de ce …le-am varat un pumn in gura . Faceti plangere si catre SRI sunt ferm convins ca oricum au in vedere aceste persoane care duc la destabilizarea bunei convietuiri in zona respectiva. Va ofer si alte idei si institutii .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Send this to a friend
Salutare! Cred că asta te-ar putea interesa: "Etnic maghiar din Brașov, mesaj de amințare cu moartea la adresa mea"! Acesta este linkul: https://www.dantanasa.ro/etnic-maghiar-din-brasov-mesaj-de-amintare-cu-moartea-la-adresa-mea/