Eu nu sunt supărat pe voi, băieți!

June 21, 2016 •opinie •Views: 2979

Ani de zile nu m-am uitat la meciurile naționalei de fotbal a României. De ce? După ani de zile în care am fost alături de ei și puneam mai mult suflet decât ei mi-am zis că trebuie să mă opresc. 

Așa se face că n-am văzut niciun meci de calificare la EURO 2016. Nu mă mai interesa subiectul de foarte mult timp. Suferisem destul și am ajuns la o saturație. Ajunsesem în punctul în care găseam că este ridicol să te agiți, la fel ca mulți alții, pentru unii pe care îi doare în cot dacă câștigă sau nu, dacă joacă ceva sau nu. Însă mi-am zis că speranța moare ultima iar echipa are nevoie de sprjin la acest turneu final. În afară de Raț nu cunosc niciun component al echipei, toți sunt nume noi pentru mine. Printr-o întâmplare fericită am ajuns chiar și pe stadion la Lyon, la partida România-Albania. Din păcate însă, prestația tricolorilor mi-a reamintit de ce naționala de fotbal a României nu merită atenția mea.

Jucătorii naționalei de fotbal nu merită atenția noastră nu pentru că nu au câștigat, ci pentru că îi doare în fund. Nu o merită pentru simplul fapt că eu, din tribune, mi-am dorit mai mult ca ei să câștige decât ei care se aflau pe teren. Cu toate acestea nu sunt supărat pe ei. Nu pot să fiu supărat pe niște mediocri cu aere de vedete. Nu pot să fiu supărat pe ei pentru că nu reușeau să lege mai mult de 3-4 pase. Sunt supărat pe mine pentru c-am crezut ca prostul că băieții ăștia chiar au înțeles ce onoare au primit, aceea de a juca în echipa națională, și că sunt datori să dea totul. Ei nu au nicio vină pentru faptul că noi am crezut că niște nulități pot produce ceva, orice, demn de interesul și respectul nostru.

Vor mai trece foarte mulți ani până când voi mai da atenție echipei naționale de fotbal a României. Nu merită nicio secundă din viața mea. Nu le mai plătesc măscăricilor din FRF primele de instalare și primele de calificare. Mai bine dau banii pe cărți, muzică și călătorii. 

FOTO: Octav Ganea, jurnalul.ro

Voi ce părere aveți? Vă aștept comentariile.

Tags: , , ,

Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

DISCLAIMER Atenție! Postați pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiți aici regulamentul: Termeni legali și Condiții

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Send this to a friend
Salutare! Cred că asta te-ar putea interesa: "Eu nu sunt supărat pe voi, băieți!"! Acesta este linkul: https://www.dantanasa.ro/eu-nu-sunt-suparat-pe-voi-baieti/