Eu zic că ne-a mințit în cazul pensiilor speciale pentru parlamentari. Voi?

December 21, 2015 •Parlamentul Romaniei •Views: 3208

Unul din argumentele senatorului ALDE Cristiana Anghel în favoarea pensiilor speciale (știu, nu sunt pensii ci indemnizații) a fost acela că perioada de activitate parlamentară nu contează la calculul pensiei.

Vezi și Metamorfoza învățătoarei care mă umple de greață

Dragoș Pătraru a arătat însă, cu texte legale, faptul că aleșii neamului beneficiază, confirm legii, de recunoașterea anilor de activitatea parlamentară la calculul pensiei.

Dacă mă uit atent la ce spune Pătraru eu zic că doamna senator Cristiana Anghel ne-a cam mințit. Așa este sau mi se pare mie? Sau nu a știut ce votează?


FOTO: Mediafax

Voi ce părere aveți? Vă aștept comentariile.

Tags: , ,

Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

DISCLAIMER Atenție! Postați pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiți aici regulamentul: Termeni legali și Condiții

2 Responses to Eu zic că ne-a mințit în cazul pensiilor speciale pentru parlamentari. Voi?

 1. iuhas says:

  Doamna Anghel dă în judecată sau ameninţă că dă. Pe toată lumea, pe Tănasă Dan, Ppe Dragoş Pătraru, pe ciobanu care i-o rupt hâtiile, pe ciobanu’ care şi-o pierdut oile (ăla din balada populară, da, da!).
  EU zic, SRI să caute repede pe toţi care-o supăraţi pe madam şi să-i împuşte. CUM să te iei de un Parlamentar? Păi nu ştiţi că parlamentarul este sacru şi nu poate fi criticat?
  El, parlamentarul, chiar şi când minte spune adevărul!
  Citez de pe Antena3, postul ce-a făcut-o celebră pe tanti die la Căracal:
  “Cristiana Anghel îl acuză de ULTRAJ pe ciobanul care i-a rupt foile. Senatoarea a cerut informaţii despre el de la MAI şi SRI”
  vedeţi, io lucru numa’ cu materialu clientului. 😉

 2. Denisa CT says:

  Pe patul de spital, făcând greva foamei, arăta a oaie. Acum a ajuns printre lupi și urlă la fel ca ei. Înainte plângea după cei 25% tăiați din salariu, iar mai deunăzi se plângea că nu i se asigură transportul și paza. :)))) De parcă cine știe ce mare somitate are fi…. Dar așa este când uiți de unde pleci și pe drum îți pierzi…. principiile.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Send this to a friend
Salutare! Cred că asta te-ar putea interesa: "Eu zic că ne-a mințit în cazul pensiilor speciale pentru parlamentari. Voi?"! Acesta este linkul: https://www.dantanasa.ro/eu-zic-ca-ne-a-mintit-in-cazul-pensiilor-speciale-pentru-parlamentari-voi/