Eveniment caritabil pentru a salva viața lui Sinka Márton

June 9, 2015 •Sfantu Gheorghe •Views: 1553

Sala de sport Mikó va găzdui vineri, 12 iunie, un eveniment sportiv caritabil pentru Sinka Márton, un băieţel de 7 ani bolnav de leucemie, transmite Mesagerul de Covasna.

Márton suferă de leucemie şi are nevoie permanent de îngrijire medicală. Acest lucru îi pune la grea încercare pe părinţii lui, aşa că sportivii de la Asociaţia Sport All din Sfântu Gheorghe s-au gândit să le vină în ajutor, organizând evenimentul la care i-au invitat şi pe colegii de la alte asociaţii sportive.

Evenimentul caritabil va avea loc între orele 18:00-20:00 şi va cuprinde demonstraţii de zumba, urbhanize, tae boo şi steel combat. Preţul unui bilet de intrare este de 10 lei pentru adulţi şi 5 lei pentru copii, bani ce vor ajunge la familia lui Márton pentru tratamentul său.

Dacă cineva doreşte să sprijine familia în această grea încercare a vieţii cu o sumă mai mar de bani, o poate face prin intermediul contului bancar deschis pe numele Sinka Tünde: RO70RNCB0318075825170001.

Tags: , , , ,

Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

DISCLAIMER Atenție! Postați pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiți aici regulamentul: Termeni legali și Condiții

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Send this to a friend
Salutare! Cred că asta te-ar putea interesa: "Eveniment caritabil pentru a salva viața lui Sinka Márton"! Acesta este linkul: https://www.dantanasa.ro/eveniment-caritabil-pentru-a-salva-viata-lui-sinka-marton/