EXCLUSIV. A TREIA DUMINICĂ de proteste în fața Ambasadei SUA din Madrid împotriva companiei Chevron DOCUMENT

January 4, 2014 •gaze de șist •Views: 1353

29 decembrie. Activiștii români au protestat în fața Ambasadei SUA din Madrid

29 decembrie. Activiștii români au protestat în fața Ambasadei SUA din Madrid

Activiștii românii din grupul Salvemos Roșia Montană – Madrid vor protesta duminică, 5 ianuarie a.c., în fața Ambasadei Statelor Unite ale Americii de la Madrid față de modul în care compania americană Chevron înțelege să acționeze în România.

În acest moment, în ciuda tuturor protestelor care au loc la nivel național, și chiar internațional, și beneficiind de sprijinul Jandarmeriei Române și a politicienilor corupți din România, compania Chevron demarează un proiect de exploatare a gazelor de șist prin fracturare hidraulică la Pungești, în județul Vaslui.

Beneficiind de concursul primarului din Pungești, Vlasă Mircia (PSD), Chevron intenționează să instaleze în următoarele două luni o sondă la Pungești chiar pe terenul primarului. Documentele aduse în atenția publică cu privire la modul cel puțin dubios în care primarul din Pungești a intrat în posesia terenului pe care l-a concesionat Chevron nu au impresionat compania Chevron care este decisă să nu părăsească România înacest moment.

Românii din grupul Salvemos Roșia Montană – Madrid au protestat în fața Ambasadei SUA din Madrid și în data de 22 decembrie și 29 decembrie 2013.

protesta Embajada EEUU Madrid Chevron

Vezi și EXCLUSIV. ”Solidaritate Pungești” și ”STOP Dacia fracking” în fața Ambasadei SUA din Madrid FOTO

Tags: , , , , , ,

Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

DISCLAIMER Atenție! Postați pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiți aici regulamentul: Termeni legali și Condiții

One Response to EXCLUSIV. A TREIA DUMINICĂ de proteste în fața Ambasadei SUA din Madrid împotriva companiei Chevron DOCUMENT

  1. Rossi says:

    De ce ar impresiona sau interesa pe cei de la chevron pe terenul cui se instaleaza sonda ( poate chiar ei au dat informatia unde doresc sa asambleze sonda astfel incat primarul – in schimbul suportului oferit – sa beneficieze de sumele de bani venite din colaborarea cu chevron )

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Send this to a friend
Salutare! Cred că asta te-ar putea interesa: "EXCLUSIV. A TREIA DUMINICĂ de proteste în fața Ambasadei SUA din Madrid împotriva companiei Chevron DOCUMENT"! Acesta este linkul: https://www.dantanasa.ro/exclusiv-a-treia-duminica-de-proteste-in-fata-ambasadei-sua-din-madrid-impotriva-companiei-chevron-document/