EXCLUSIV. Activiștii de la ”Salvemos Roșia Montană – Madrid” vor sărbători Ziua Roșiei Montane pe 8 februarie în Madrid

February 3, 2014 • Rosia Montana • Views: 960

Fiesta encuentro La tierra no se vende se defiende Grupo Salvemos Rosia Montana Madrid Rumania

Afișul manifestării multiculturale din data de 8 februarie a.c.

Platforma de acțiune civică ”Plaza de los Pueblos – Madrid” (Piața Popoarelor) va organiza în data de 8 februarie a.c. o activitate multiculturală cu titlul ”La tierra no se vende, se defiende” (în traducere din limba spaniolă ”Pământul nu se vinde, se apără”) prin care vor încerca să sensibilizeze opinia publică cu privire la probleme ecologice cu care confruntă populația din diferite colțurii ale planetei.

Pe parcursul celor cinci ore ale manifestării sunt programate expoziții, proiecții video, recitări de poezie, muzică în direct, dansuri folclorice și degustări de mâncăruri tipice. La manifestare participă grupuri din Spania, România, Peru, Maroc, Brazilia și Bulgaria.

Activiștii români din grupul Salvemos Roșia Montană – Madrid vor fi prezenți și ei la acest eveniment unde, cu începere de la ora 21:40 vor prezenta un scurt film despre Roșia Montană. Pe tot parcursul manifestrii membrii grupului Salvemos Roșia Montană – Madrid vor vorbi celor prezenți despre lupta pentru salvarea Roșiei Montane și despre rezistența împotriva pericolelor pe care le ridică exploatarea gazelor de șist.

Prin participarea la acestă manifestare, activiștii din grupul Salvemos Roșia Montană – Madrid vor sărbători Ziua Roșiei Montane în Madrid (detalii aici).

Manifestarea va avea loc în La Quimera, Piața Lavapies din Madrid, cu începere de la ora 18:00. Intrarea liberă.

Programul manifestării poate fi consultat aici (în limba spaniolă).

Vezi și EXCLUSIV. Expoziție foto organizată de grupul ”Salvemos Roșia Montană – Madrid” la Ontinyent. Consulul Ecuadorului prezent la manifestare FOTO/VIDEO

Tags: , , , , ,

One Response to EXCLUSIV. Activiștii de la ”Salvemos Roșia Montană – Madrid” vor sărbători Ziua Roșiei Montane pe 8 februarie în Madrid

  1. […] Vezi și EXCLUSIV. Activiștii de la ”Salvemos Roșia Montană – Madrid” vor sărbători Ziua Roșiei M… […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Nu rata noutățile! Conectează-te!

Send this to a friend