EXCLUSIV. Am fost BATJOCORIT în fața Parlamentului Ungariei

December 4, 2017 •dement •Views: 2770

Imaginea mea a fost batjocorită, din nou, de Ziua Națională a României, într-o piață publică din Ungaria. De această dată am „onoarea” să fiu batjocorit, cu largul concurs al autorităților din Ungaria, chiar în fața Parlamentului Ungariei de la Budapesta.

Vezi și EXCLUSIV. Csibi Barna, CONDAMNAT penal de instanță pentru FASCISM

Pentru al doilea an consecutiv, Csibi Barna, condamnat penal în România pentru fascism și antisemitism (detalii aici), mi-a batjocorit imaginea într-o piață publică din Ungaria, cu largul concurs al autorităților din Ungaria.

De această dată, imaginea mea a fost batjocorită la Budapesta, de Ziua Națională a României, chiar în fața Parlamentului Ungariei.

Acțiunea a avut loc în data de 1 decembrie a.c. în Piața Kossuth Lajos din fața Parlamentului Ungariei de la Budapesta. Csibi Barna, împreună cu acoliții săi, a strâns semnături împotriva Tratatului de la Trianon. La fel ca anul trecut, Barna mi-a afișat imaginea într-o piață publică din Ungaria, împreună cu mesajul „1 decembrie nu este sărbătoare” (detalii pe blogul lui Csibi Barna aici).

În urmă cu un an, tot de Ziua Naționalăa României, imaginea mea a fost batjocorită într-o piață publică din Ungaria (detalii aici). Din păcate, Ministerul Afacerilor Externe nu a găsit de cuviință să apere imaginea unui cetățean român (detalii aici), mimând doar implicarea.

Csibi Barna, produsul ideologiei promovate de UDMR

Despre cine este Csibi Barna am mai scris de-a lungul timpului. Csibi Barna este produsul sistemului educațional din așa-zisul ținut secuiesc, zona pe care UDMR o vrea monoetnică maghiară și pentru a cărei autonomie teritorială se luptă din Parlamentul României. Csibi Barna a fost angajat al Finanțelor Publice Harghita iar toate acțiunile sale au fost tolerate și chiar încurajate de UDMR. Spre exemplu, primarul UDMR din Sfântu Gheorghe, Antal Arpad Andras, i-a dat autorizație pentru ca Barna să-și poată comercializa recuzita fascistă și antiromânească în plin centrul orașului Sfântu Gheorghe (detalii aici). Niciun lider UDMR nu s-a delimitat de Barna și nu a condamnat acțiunile sale repetate de promovarea a urii interetnice, a fascismului și a antisemitismului. Csibi Barna a participat la evenimente publice finanțate din fonduri publice de primării conduse de primari UDMR. Barna a beneficiat chiar și de protecția unui din șefii IPJ Covasna (detalii aici). Csibi Barna nu este singur, el este doar cel mai vizibil exemplar al extremismului maghiar din Transilvania.

1 decembrie 2017. Parlamentul Ungariei. Imaginea mea este batjocorită chiar în capitala Ungariei.

FOTO: facebook.com

Voi ce părere aveți? Vă aștept comentariile.

Tags: , , , , , ,

Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

DISCLAIMER Atenție! Postați pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiți aici regulamentul: Termeni legali și Condiții

One Response to EXCLUSIV. Am fost BATJOCORIT în fața Parlamentului Ungariei

  1. mihai says:

    Poate ar trebui sa facem si noi caricaturi cu acest csibi barna si cu politicieni unguri de la budapesta si sa le facem virale pe net ….eventual sa le punem pe stilpi in toata budapesta si chiar in bruxelles….hai ca fantezie avem si noi putem sa o facem…..ma intreb totusi daca merita ssa ne pierdem timpul si sa bagam in seama niste limbrici …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Send this to a friend
Salutare! Cred că asta te-ar putea interesa: "EXCLUSIV. Am fost BATJOCORIT în fața Parlamentului Ungariei"! Acesta este linkul: https://www.dantanasa.ro/exclusiv-am-fost-batjocorit-in-fata-parlamentului-ungariei/