EXCLUSIV. Ambasadorul SUA la București, martor la ÎNCĂLCAREA unei sentințe judecătorești DEFINITIVE

September 14, 2016 • steagul secuiesc • Views: 20939

Ambasadorul SUA la București a fost martorul încălcării unei sentințe judecătorești definitive cu privire la arborarea steagului secuiesc al municipiului Sfântu Gheorghe. Hans Klemm a fost folosit de UDMR pentru a legitima o ilegalitate.

Vezi și SCANDALUL KLEMM-SEPARATIȘTI. Radu Tudor: ambasadorul SUA la București trebuie chemat de urgență la MAE

În afara gestului ofensator la adresa României de a se fotografia alături de așa-zisul steag secuiesc, ambasadorul SUA la București, Hans Klemm, a fost martorul (cu bună știință sau nu rămâne de văzut) unei ilegalități. În cadrul unei conferințe de presă, Klemm a permis arborarea drapelului Statelor Unite lângă două steaguri, steagul secuiesc al județului Covasna și steagul secuiesc al municipiului Sfântu Gheorghe, ambele perfect ilegale.

Trec peste faptul că cele două simbluri locale reprezintă exclusiv comunitatea maghiară din județul Covasna și din municipiul Sfântu Gheorghe și sunt simboluri ale șovinismului maghiar și subliniez faptul că nici steagul secuiesc al județului Covasna și nici steagul secuiesc al municipiului Sfântu Gheorghe nu sunt adoptate în mod legal, ceea ce face ca arborarea lor să fie perfect ilegală.

Mai mult chiar, prin arborarea steagul secuiesc al municipiului Sfântu Gheorghe alături de drapelul SUA, primarul UDMR din Sfântu Gheorghe, ultra-șovinul Antal Árpád András, a încălcat o sentință definitivă și irevocabilă prin care a fost obligat să îndepărteze aceste steag din orice loc public (detalii aici).

Ce părere are domnul Klemm despre faptul că partenerii săi de discuție nu respectă sentințe judecătorești definitive? Ce părere are domnul ambasador despre faptul că cele două simboluri locale sunt arborate public fără să fie aprobate legal? Ce părere are domnul ambasador despre faptul că cele două simboluri locale îi reprezintă exclusiv pe maghiari?

FOTO: facebook.com

Voi ce părere aveți? Vă aștept comentariile.

Tags: , , , ,

2 Responses to EXCLUSIV. Ambasadorul SUA la București, martor la ÎNCĂLCAREA unei sentințe judecătorești DEFINITIVE

  1. DĂNUȚ Costisanu says:

    Ambasadorul trebuie chemat direct la Cotroceni și să i se explice că aici e România iar SUA are relații cu România și nu cu o entitate care are creierii înfierbântați ca dacă ne enervăm nu vor avea acces nici la gaze nici la energie electrică ca nu vor arunca ungurii din afară cu așa ceva.Să fie foarte clar.Am citit ce atrocități au făcut ungurii in comunele IP și Tresnea !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Nu rata noutățile! Conectează-te!

Send this to a friend