EXCLUSIV. Bunul simț românesc vs disprețul maghiar la Liceul Korosi din Covasna. FOTO

June 7, 2013 •Covasna •Views: 2030

Sâmbătă, 1 iunie 2013. Orașul Covasna, jud. Covasna. Ceremonia de sfârșit de an la Liceul ”Korosi Csoma Sandor”. Cu această ocazie are loc un moment definitoriu pentru ceea ce înseamnă conviețuirea româno-maghiară din județele Covasna și Harghita. 

Preotul catolic oficiază ceremonia religioasă. Elevii de etnie maghiară, în stânga fotografiei, sunt în picioare (pot fi recunoscuți ușor datorită costumelor populare). Tot în picioare sunt și elevii de etnie română, în dreapta.

Ceremonie sfarsit de an Liceul Korosi Csoma Sandor Covasna slujba catolica

Puțin mai târziu preotul ortodox oficiază ceremonia religioasă. Elevii de etnie maghiară, în stânga, stau jos. Elevii de etnie română, în dreapta, stau tot în picioare.

Ceremonie sfarsit de an Liceul Korosi Csoma Sandor Covasna slujba ortodoxa

Notă: ordinea oficierii ceremoniilor religioase a fost inversă prezentării mele.Tags: , , , , , ,

Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

DISCLAIMER Atenție! Postați pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiți aici regulamentul: Termeni legali și Condiții

6 Responses to EXCLUSIV. Bunul simț românesc vs disprețul maghiar la Liceul Korosi din Covasna. FOTO

 1. […] EXCLUSIV. Bunul simț românesc vs disprețul maghiar la Liceul Korosi din Covasna. FOTO […]

 2. sorin says:

  In concepția hungarista, conviețuirea romano – ungara e clara: fara romani! Iar astfel de momente au un precedent chiar in Parlamentul Romaniei, in 1990, cand reprezentantii udmr, in frunte cu domokos geza, s-au infundat in scaune in timp ce toti parlamentarii, inclusiv cei ai celorlalte minoritati, se ridicasera in picioare.

 3. Bezarbarză says:

  Bravo, români!

  Le mulţumesc din suflet tinerilor români şi părinţilor lor, pentru probitatea şi valoarea sufletească de care au dat dovadă!

  Orice s-ar întâmpl, noi, Românii, trebuie să ne facem datoria. Aşa şi-au făcut-o şi cei uitaţi şi, în parte, huliţi, înaintaşii noştri, care au clădit patria aceasta!

  Mândru să fiu conaţionalul acestor OAMENI!

 4. dacos says:

  Omule…oricat ai incerca sa educi si sa inveti o maimuta sa rezolve adunarea 2+2…….niciodata nu vei reusi.Deci aceste specimene la atit se limiteaza,lipsa de bun simt si tot felul de alte porcarii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Send this to a friend
Salutare! Cred că asta te-ar putea interesa: "EXCLUSIV. Bunul simț românesc vs disprețul maghiar la Liceul Korosi din Covasna. FOTO"! Acesta este linkul: https://www.dantanasa.ro/exclusiv-bunul-simt-romanesc-vs-dispretul-maghiar-la-liceul-korosi-din-covasna-foto/