EXCLUSIV. Cât costă reabilitarea clădirii Primăriei Sfântu Gheorghe

October 8, 2015 •Sfantu Gheorghe •Views: 2198

Reabilitarea clădirii Primăriei Sfântu Gheorghe va dura, potrivit contractului, până în august 2017.

Potrivit unui document semnat de primarul Antal Arpad Andras, contractul a fost câștigat de firma Baumeister SRL din Sfântu Gheorghe.

Primăria a achitat deja firmei câștigătoare aproape 700 de mii de lei din totalul de 800 de mii cât costă reabilitarea.

fonduri reabilitare cladire primaria sfantu gheorghe

FOTO: primarul Antal Arpad, mediafax.ro

Tags: , ,

Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

DISCLAIMER Atenție! Postați pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiți aici regulamentul: Termeni legali și Condiții

3 Responses to EXCLUSIV. Cât costă reabilitarea clădirii Primăriei Sfântu Gheorghe

 1. Buletin de Carei says:

  Din pacate, judetul a fost activ economic in perioada de dinaintea anilor 90. Zona Carei a fost deosebit de atractiva si economic si agrar dar la fel ca in toata tara, fabricile mari au ajuns la fier vechi. Prin vot etnic, conducerea orasului Carei a fost preluata de udmr si consecintele sunt vizibile. investitorii adevarati nu sunt doriti, si asa acestia ajjung in satele limitrofe. Raman poluatorii. Singurele salarii bune din oras sunt oferite de banci si de primaria udmr dar doar clientelei de casa. Astfel, administratorul public are 10.640 lei lunar salariu iar salariul mediu in primaria Carei este de 970 euro lunar. normal ca pentru investitii nu mai ajung bani. Ginerele primarului si clientele politica a lor isi gasesc mereu loc de munca in primaria Carei. Buletin de Carei nu depinde financiar de institutiile statului si deci poate spune adevarul despre ilegalitatile din primaria Carei care pierde , la propriu milioane de lei si nu este interesata de recuperarea lor. Firma de casa a udmr a facut lucrarile de la noua primarie pentru 2 milioane de euro si inca nu a terminat lucrarea.

 2. Buletin de Carei says:

  Domnilor, mai aveti cale lunga pana sa ajungeti la 2 milioane de euro cat a costat reabilitarea cladirii Primariei Carei condusa de presedintele UDMR Carei si inca nu este terminata. Sala festiva este doar tencuita iar peretii exteriori sunt terminati doar in partea din fata a cladirii care a inghitit deja 2 milioane de euro. Sumele au fost deja platite catre executant iar la contractul initail au mai existat acte aditionale, iar facturile aferente sunt toate emise pe 30 decembrie!

  • Alex says:

   Careiul e mai occidental, e mai avută lumea acolo la dvs. Judeţul SM e mult mai activ din punct de vedere economic şi de aici cresc preţurile la toate. Chiar şi la şpagă. 🙂 Asemănările sunt izbitoare între Carei şi Sf. Gheorghe. Bine-ar fi să existe şi o publicaţie gen Buletin de Care la Sfântu, că Obositorul şi Mesagerul de CV îs de fapt varianta românească a Haromszek. Sincer eu prefer să citesc direct Haromszek, acolo spun pe faţă ce vor şi nu cosmetizează ura antiromânească.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Send this to a friend
Salutare! Cred că asta te-ar putea interesa: "EXCLUSIV. Cât costă reabilitarea clădirii Primăriei Sfântu Gheorghe"! Acesta este linkul: https://www.dantanasa.ro/exclusiv-cat-costa-reabilitarea-cladirii-primariei-sfantu-gheorghe/