EXCLUSIV. CNCD, condus de UDMR-istul Csaba Asztalos Ferenc, a încălcat LEGEA

October 2, 2015 •abuz •Views: 3325

Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării (CNCD) a încălcat legea prin refuzul de a emite în termen legal o decizie în urma unui proces pe care l-a pierdut definitiv și irevocabil.

Vezi și EXCLUSIV. CNCD a pierdut DEFINITIV procesul cu Academia Română. CESPE NU i-a discriminat pe maghiari

Mai nou, instituția condusă de UDMR-istul Csaba Asztalos Ferenc execută sentințe definitive și irevocabile abia după ce se solicită în instanță amendarea lui și a instituției.

În februarie 2013 CNCD a emis o hotărâre (documentul aici), în urma unei sesizări a subsemnatului, prin care a constatat faptul că primarul UDMR din Borsec nu-i disciminează pe români. Președintele CNCD Asztalos Csaba Ferenc, membru UDMR și el, a încercat din nou să ascundă fapte ilegale ale unui coleg de partid.

Am acționat în judecată CNCD iar Curtea de Apel București mi-a dat câștig de cauză, definitiv și irevocabil, anulând hotărârea CNCD și obligând instituția controlată de UDMR-istul Csaba Asztalos Ferenc să emită o nouă hotărâre prin care să constate fapta de discriminare a primarului UDMR din Borsec la adresa românilor (detalii aici).

Doar că CNCD nu a emis o nouă decizie în termen legal de 30 de zile, ci abia după ce am solicitat în instanță amendarea CNCD și a președintelui CNCD pentru refuzul de a pune în executare o sentință definitivă.

Abia în timpul acestui nou proces CNCD a emis o nouă decizie (detalii aici) prin care a constatat faptul că primarul UDMR din Borsec îi discriminează pe români pe criterii etnice prin faptul că editează un ziar al primăriei exclusiv în limba maghiară. În acest ultim dosar instanța a decis că nu e cazul ca CNCD să fie amendată pentru neexecutare unei sentințe definitive întrucât CNCD a pus în executare sentința definitivă în timpul procedurii juridice de amendare.

CNCD Csaba Asztalos Ferenc a incalcat legea

Extras din hotărârea civilă nr. 2184/2015 a Curții de Apel București prin care am solicitat amendarea președintelui CNCD pentru neexecutarea în termen legal a unei sentințe definitive.

FOTO: Președintele CNCD, Csaba Asztalos Ferenc (dolce-sport.ro)

Tags: , , , ,

Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

DISCLAIMER Atenție! Postați pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiți aici regulamentul: Termeni legali și Condiții

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Send this to a friend
Salutare! Cred că asta te-ar putea interesa: "EXCLUSIV. CNCD, condus de UDMR-istul Csaba Asztalos Ferenc, a încălcat LEGEA"! Acesta este linkul: https://www.dantanasa.ro/exclusiv-cncd-condus-de-udmr-istul-csaba-asztalos-ferenc-a-incalcat-legea/