EXCLUSIV. Contracte de peste 2,2 milioane de lei din fonduri europene între Primăria Sfântu Gheorghe și tatăl concubinei primarului Antal Arpad. DOCUMENTE

January 16, 2013 •Antal Arpad •Views: 2087

Antal Arpad

Antal Arpad

Plecând de la declarațiile prefectului județului Covasna, dr. Codrin Munteanu, din luna noiembrie anul trecut cu privire la lipsa transparenței autorităților publice locale din județul Covasna controlate de membri UDMR în ceea ce privește cheltuirea fondurilor publice în cadrul Programului Operaţional Regional, am solicitat Prefecturii Covasna în data de 19 decembrie 2012 să-mi comunice o listă din care să reiasă numărul contractelor și valoarea acestora în cazul firmei SC Producție Prod AX SRL, firma patronată de omul de afaceri Zakarias Attila, tatăl concubinei primarului din Sfântu Gheorghe, UDMR-istul Antal Arpad Andras.

Ulterior, Prefectura Covasna a transmis soicitarea mea, conform legii, Primăriei Sfântu Gheorghe, care mi-a comunicat informațiile solicitate.

Prefectura CV fonduri Prod AX SRL

Deloc surprinzător, Primăria Sfântu Gheorghe mi-a comunicat faptul că firma SC Producție Prod AX SRL a fost implicată în contracte cu Primăria Sfântu Gheorghe, contracte în care au fost utilizate fonduri europene din Programul Operaţional Regional, în valoare de peste 2,2 milioane lei plus TVA.

Primăria Sfântu Gheorghe SC Producție Prod AX SRL fonduri europene

Primăria Sfântu Gheorghe SC Producție Prod AX SRL fonduri europene 1

Primăria Sfântu Gheorghe SC Producție Prod AX SRL fonduri europene 2

Așadar, firma tatălui concubinei primarului din Sfântu Gheorghe a încasat peste două milioane de lei din bani europeni exact în primul mandat al primarului Antal Arpad la conducerea Primăriei Sfântu Gheorghe. Evident, pentru a evita un conflict de interese de natură penală, Antal Arpad nu este căsătorit legal cu fata omului de afaceri, deși are doi copii minori cu fata acestuia și se afișează purtând o verighetă.

Acestea sunt doar o mică parte a contractelor încheiate între Primăria Sfântu Gheorghe și firma tatălui concubinei primarului Antal Arpad. Pentru alte detalii vezi și PRIMARIA SFANTU GHEORGHE, afacere de familie. Primarul UDMR Antal Arpad a platit sute de mii de euro firmei socrului sau!

DOCUMENTE. Contracte de peste 5.1 milioane de lei între Primaria Sfântu Gheorghe și firma socrului primarului, UDMR-istul Antal Arpad Andras! ALO, AGENȚIA NAȚIONALĂ DE INTEGRITATE?

TUPEU A LA ”DANIELA ANDREESCU – SGG”! UDMR-istul Antal Arpad, primar în Sfântu Gheorghe, în direct la Realitatea TV: ”Patronul firmei care a încasat 5,1 milioane de lei de la Primărie este socrul meu! Îl dau în judecată pe Dan Tanasă!”

Acţiunile UDMR au legătură cu cererea de transparentizare a cheltuirii banilor publiciTags: , , , , , , , , ,

Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

DISCLAIMER Atenție! Postați pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiți aici regulamentul: Termeni legali și Condiții

3 Responses to EXCLUSIV. Contracte de peste 2,2 milioane de lei din fonduri europene între Primăria Sfântu Gheorghe și tatăl concubinei primarului Antal Arpad. DOCUMENTE

 1. Omu' cu sobolani says:

  Poate ca in Romanica asta fabuloasa in care traim nu este reglementata institutia concubinajului din perspectiva conflictului de interese insa ar trebui sa privim lucrurile dintr-un alt unghi si anume ca patronul Prod Ax (in speta, Zakarias Attila) este bunicul legal al celor doi copii ai primarului (in speta, Antal Arpad).

  si asta pentru ca dom’ primar a semnat cu manutza lui la starea civila faptul ca este tatal ambilor copii. cam cu aceeasi manutza cu care a semnat si contractele catre Prod-Ax. nu multe. cam in valoare de vreo 2 milioane si ceva de euro. cat sa aiba tata socru de-o vacanta in Bulgaria, ultra all inclusive.

  Dom Primar, ar trebui sa te mai consulti cu prietena ta cu mustata de la Consiliul Judetean in privinta acestui aspect (ca doar e avocat de meserie).Ia vezi ce zice! e sau nu e conflict de interese?

  Institutii ale statului, dormiti in post?!

 2. anticoruptie says:

  Secui ar fi bine să se ştie că firma Piramis din Sf gheorghe i-a cumpărat un Audi vasnicului luptător pt. Autonomie Antal. Evident Auditul este pe numele firmei chiar dacă cu el se dă Arpike.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Send this to a friend

Salutare! Cred că asta te-ar putea interesa: "EXCLUSIV. Contracte de peste 2,2 milioane de lei din fonduri europene între Primăria Sfântu Gheorghe și tatăl concubinei primarului Antal Arpad. DOCUMENTE"! Acesta este linkul: https://www.dantanasa.ro/exclusiv-contracte-de-peste-22-milioane-de-lei-din-fonduri-europene-intre-primaria-sfantu-gheorghe-si-tatal-concubinei-primarului-antal-arpad-documente/