EXCLUSIV. De peste șapte luni, groful UDMR Tamas Sandor REFUZĂ să pună în executare sentința DEFINITIVĂ și IREVOCABILĂ în cazul steagului județului Covasna DOCUMENT

January 21, 2014 •UDMR •Views: 2128

Tamas Sandor (FOTO: erdely.ma)

Tamas Sandor (FOTO: erdely.ma)

În luna iunie 2013 Curtea de Apel Brașov a admis recursul formulat de prefectul județului Covasna de la acea dată, dr. Codrin Munteanu, împotriva sentinței Tribunalului Covasna prin care prefectul județului Covasna solicitase instanței de judecată să anuleze hotărârea Consiliului Județean Covasna (CJ) prin care fusese adoptat steagul județului Covasna, similar steagului secuiesc.

Curtea de Apel Brașov a decis astfel, definitiv și irevocabil, să anuleze o hotărâre a CJ Covasna, adoptată în anul 2008, prin care un steag similar steagului secuiesc fusese adoptat ca steag al județului Covasna.

Actualul prefect al județului Covasna pare incapabil să pună în executare o sentință definitivă și irevocabilă. Urmare unei solicitări pe care i-am adresat-o, prefectul Dumitru Marinescu mi-a comunicat faptul că a solicitat de două ori până la această dată președintelui CJ Covasna, Tamas Sandor (UDMR), să pună în executare sentința definitivă și irevocabilă, însă președintele CJ Covasna refuză în mod ostentativ să facă acest lucru.

Deși legea este de parte lui iar în acest caz este vorba de o sentința definitivă și irevocabilă, prefectul Dumitru Marinescu a permis ca steagul județului Covasna să stea arborat în sala de ședințe comună a Prefecturii Covasna și a CJ Covasna la simpozionul dedicat Zilei Naționale, pe 1 decembrie 2013. Va permite oare prefectul Dumitru Marinescu această bătaie de joc și în data de 24 ianuarie 2014?

Prefectura Covasna steag judet Covasna Dan Tanasa Tamas Sandor

Vezi și EXCLUSIV. Steagul județului Covasna ANULAT definitiv de instanță

Tags: , , , , , , ,

Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

DISCLAIMER Atenție! Postați pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiți aici regulamentul: Termeni legali și Condiții

5 Responses to EXCLUSIV. De peste șapte luni, groful UDMR Tamas Sandor REFUZĂ să pună în executare sentința DEFINITIVĂ și IREVOCABILĂ în cazul steagului județului Covasna DOCUMENT

  1. […] Vezi și EXCLUSIV. De peste șapte luni, groful UDMR Tamas Sandor REFUZĂ să pună în executare sentința D… […]

  2. […] Vezi și EXCLUSIV. De peste șapte luni, groful UDMR Tamas Sandor REFUZĂ să pună în executare sentința D… […]

  3. […] Vezi și EXCLUSIV. De peste șapte luni, groful UDMR Tamas Sandor REFUZĂ să pună în executare sentința D… […]

  4. Ionas says:

    Nu ati auzit niciodata de executare silita si de plata unor daune cominatorii pentru intarzierea executarii obligatiilor de a face ?? (amenzi pentru fiecare zi de intarziere)
    Pe ce lume traiti. Ala nu respecta hotarerea instantei datorita prefectului care nu ia masuri. Dormiti in papuci !!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Send this to a friend
Salutare! Cred că asta te-ar putea interesa: "EXCLUSIV. De peste șapte luni, groful UDMR Tamas Sandor REFUZĂ să pună în executare sentința DEFINITIVĂ și IREVOCABILĂ în cazul steagului județului Covasna DOCUMENT"! Acesta este linkul: https://www.dantanasa.ro/exclusiv-de-peste-sapte-luni-groful-udmr-tamas-sandor-refuza-sa-puna-in-executare-sentinta-definitiva-si-irevocabila-in-cazul-steagului-judetului-covasna-document/