EXCLUSIV. Deși a fost AMENDAT în urmă cu trei ani, primarul UDMR din Sfântu Gheorghe REFUZĂ să arboreze DRAPELUL ROMÂNIEI pe o clădire publică FOTO

July 2, 2014 •UDMR •Views: 1901

Primarul UDMR Antal Arpad (FOTO: facebook.com)

Primarul UDMR Antal Arpad (FOTO: facebook.com)

Primarul UDMR din Sfântu Gheorghe, Antal Arpad Andras, a fost amendat în luna septembrie 2011 de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Sfântu Gheorghe după ce a dat jos drapelul României de pe fațada Casei cu Arcade, o clădire aflată în propritatea Primăriei Sfântu Gheorghe.

Vezi și EXCLUSIV. Primarul din Sfântu Gheorghe obligat de instanță, definitiv și irevocabil, să respecte Constituția României

În luna septembrie 2011 primarul UDMR din Sfântu Gheorghe a fost amendat cu suma de 1.000 de lei pentru infracțiunile de ofensă adusă însemnelor naționale și abuz în serviciu prin îngradirea unor drepturi după ce Antal Arpad a dat jos drapelul României arborat pe fațada Casei cu Arcade, clădire publică aflată în centrul municipiului Sfântu Gheorghe (detalii aici).

Președinta Fundatiei „Mihai Viteazul”, Maria Peligrad, care a pus steagul tricolor pe Casa cu Arcade, a fost cea care ulterior a sesizat organele de cercetare penală cu privire la faptele comise de Antal Arpad. Deși au trecut aproape trei ani de la data la care a fost amendat, primarul Antal Arpad refuză în continuare să arboreze drapelul României pe fațada imobilului.

28 iunie 2014. Drapelul României nu este arborat pe Casa cu Arcade. Singurl steag arborat este cel al municipiului Sfântu Gheorghe, anulat de Tribunalul Covasna.

28 iunie 2014. Drapelul României nu este arborat pe Casa cu Arcade. Singurl steag arborat este cel al municipiului Sfântu Gheorghe, anulat de Tribunalul Covasna.

 

Tags: , , , , , , ,

Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

DISCLAIMER Atenție! Postați pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiți aici regulamentul: Termeni legali și Condiții

3 Responses to EXCLUSIV. Deși a fost AMENDAT în urmă cu trei ani, primarul UDMR din Sfântu Gheorghe REFUZĂ să arboreze DRAPELUL ROMÂNIEI pe o clădire publică FOTO

  1. […] Vezi și EXCLUSIV. Deși a fost AMENDAT în urmă cu trei ani, primarul UDMR din Sfântu Gheorghe REFUZĂ să… […]

  2. radu says:

    Politia, prefectul..Alo ? trei ani nu sunt suficienti sa faceti ceva ?

  3. Catalina says:

    Probabil e timpul sa schimbam legea. Nu amenda pentru ofensa adusa insemnelor nationale, ci inchisoare! Atunci poate ca nu va mai indrazni nici unul sa nu arboreze drapelul Romaniei pe cladirile publice.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Send this to a friend
Salutare! Cred că asta te-ar putea interesa: "EXCLUSIV. Deși a fost AMENDAT în urmă cu trei ani, primarul UDMR din Sfântu Gheorghe REFUZĂ să arboreze DRAPELUL ROMÂNIEI pe o clădire publică FOTO"! Acesta este linkul: https://www.dantanasa.ro/exclusiv-desi-a-fost-amendat-in-urma-cu-trei-ani-primarul-udmr-din-sfantu-gheorghe-refuza-sa-arboreze-drapelul-romaniei-pe-o-cladire-publica-foto/