EXCLUSIV. Deși oficial nu mai sunt la guvernare, UDMR ocupă în continuare posturi în Guvernul Victor Ponta

February 3, 2015 • UDMR • Views: 1762

Victor Ponta la congresul UDMR din mai 2013

Victor Ponta la congresul UDMR din mai 2013

Deși au trecut aproape două luni de când a ieșit de la guvernare, UDMR are în continuare reprezentanți în structuri ale Guvernului Victor Ponta.

Vezi și EXCLUSIV. UDMR, o afacere de milioane de euro anual din fonduri publice DOCUMENTE

UDMR a decis să iasă de la guvernare în 13 decembrie 2014, moment în care deținea în guvern două poziții de ministru (detalii aici) și 14 poziții de secretari de stat (detalii aici).

Deși au trecut aproape două luni de la ”ieșirea” de la guvernare, UDMR continuă să ocupe poziții în Guvernul Victor Ponta.

Printre pozițiile ocupate în continuare de membri UDMR se numără, prin altele, Lacziko Eniko, secretar de stat la Departamentul pentru Relații Interetnice (detalii aici), Kiraly Andras Gyorgy, secretar de stat în Ministerul Educației (detalii aici), Borbely Karoly, secretar de stat la Ministerul Energiei (detalii aici), Attila Gyorgy, secretar de stat la Ministerul Finanțelor Publice (detalii aici), Pasztor Sandor, secretar de stat la Departamentul pentru Apă, Păduri și Piscicultură (detalii aici), Jozsef Birtalan, președinte-secretar de la stat la Agenția Națională a Funcționarilor Publici (detalii aici), Szep Robert, comisar general adjunct la Garda Națională de Mediu (detalii aici). Iar acestea sunt doar câteva exemple.

La toate acestea se adauga zeci, poate chiar sute, de posturi în deconcentrate la nivelul județele în care UDMR are organizații puternice, posturi care sunt ocupate de foarte mulți ani de către membrii UDMR exclusiv pe criterii etnice dar pe care nu le eliberează atunci când nu mai sunt la putere.

Tags: , , ,

2 Responses to EXCLUSIV. Deși oficial nu mai sunt la guvernare, UDMR ocupă în continuare posturi în Guvernul Victor Ponta

  1. […] de la guvernare” UDMR ocupa încă foarte multe posturi în structurile guvernamentale (detalii aici). Șapte luni mai târziu aflăm de la un personaj cheie al guvernării faptul că UDMR este în […]

  2. http://www.buletindecarei.ro/2015/02/desi-oficial-nu-mai-sunt-la-guvernare-udmr-ocupa-in-continuare-posturi-in-guvernul-victor-ponta.html says:

    http://www.buletindecarei.ro/2015/02/desi-oficial-nu-mai-sunt-la-guvernare-udmr-ocupa-in-continuare-posturi-in-guvernul-victor-ponta.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Nu rata noutățile! Conectează-te!

Send this to a friend