EXCLUSIV. Dosarul drapelului României VANDALIZAT în fața Prefecturii Covasna, clasat de procurori

February 24, 2016 • Covasna • Views: 3299

Cum era de așteptat, procurorii au dispus clasarea dosarului drapelului României vandalizat în fața Prefecturii Covasna în ianuarie 2013. Și de această dată procurorii covăsneni au manifestat dezinteres față de un caz de batjocorire a unui simbol național.

Vezi și REVOLTĂTOR. Drapelul României de la monumentul Ostașului Român din Sfântu Gheorghe, înlocuit cu STEAGUL SECUIESC

După aproape doi ani în care au mimat interesul pentru dosar, procurorii au clasat dosarul. Parchetul de pe lângă Judecătoria Sfântu Gheorghe mi-a comunicat, urmare unei cereri a subsemnatului, faptul că dosarul nr. 254/P/2013 a fost clasat încă din octombrie 2014, fără însă să-mi indice și temeiul legal al clasării.

Vezi și EXCLUSIV. Parchetul a CLASAT dosarul drapelului României INCENDIAT la Târgu Mureș în 2013: „faptă lipsită de importanță”

În noaptea de 26/27 ianuarie 2013 drapelul național al României amplasat în fața Prefecturii Covasna a fost vandalizat de către persoane necunoscute. Drapelul fusese amplasat de către organizatorii manifestărilor dedicate zilei de 24 ianuarie din Sfântu Gheorghe și nu a fost înlăturat la sfârșitul zilei.

Drapelul României, de mari dimensiuni, amplasat în fața Prefecturii Covasna, drapa panoul inscripționat cu ”SIC-Terra Siculorum” (ținutul secuiesc în limba latină) amplasat în luna noiembrie 2012 de către liderii UDMR Covasna, Antal Arpad Andras și Tamas Sandor ca răspuns la acțiunile prefectului județului Covasna, dr. Codrin Munteanu, prin care a pus capăt mai multor ilegalități comise de către președintele CJ Covasna, Tamas Sandor, primarul din Sfântu Gheorghe, Antal Arpad, precum și de alți primari UDMR din Covasna.

Autorii morali ai acestei mizerii sunt cu siguranță liderii UDMR Covasna, Tamas Sandor și Antal Arpad Andras, care incită în permanență, printr-o retorică naționalist-șovină, împotriva însemnelor naționale ale României, a Constituției și chiar a românilor.

rezolutie parchet dosar drapel romania vandalizat prefectura covasna ianuarie 2013

FOTO: drapelul României vandalizat în fața Prefecturii Covasna

Voi ce părere aveți? Vă aștept comentariile.

Tags: , , , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Nu rata noutățile! Conectează-te!

Send this to a friend