EXCLUSIV. Drapelul UNGARIEI arborat de 11 luni pe sediul UDMR din Sângeorgiu de Pădure. Prefectul Corneliu Grosu REFUZĂ să aplice legea!

January 28, 2014 •UDMR •Views: 1364

20 ianuarie 2014. Drapelul Ungariei stă arborat pe sediul UDMR din Sângeorgiu de Pădure

20 ianuarie 2014. Drapelul Ungariei stă arborat pe sediul UDMR din Sângeorgiu de Pădure

În luna martie 2013 sesizam opinia publică cu privire la faptul că drapelul Ungariei este arborat în mod permanent pe sediul UDMR din orașul Sângeorgiu de Pădure (Mureș). 

Tot atunci l-am sesizat și pe prefectul Corneliu Grosu, căruia i-am soicitat să aplice prevederile legale în acest caz. Șeful Corpului de Control din cadrul Prefecturii Mureș mi-a comunicat la începutul lunii aprilie 2013 faptul că organizația UDMR Sângeorgiu de Pădure va fi somată să dea jos drapelul Ungariei de pe sediul său (documentul aici).

Despre modul în care prefectul Corneliu Grosu a înțeles să aplice legea în acest caz vorbește de la sine situația de la fața locului: drapelul Ungariei continuă să fie arborat în mod permanent pe sediul UDMR din Sângeorgiu de Pădure. Cu acordul tacit al prefectului Corneliu Grosu!

Tags: , , , ,

Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

DISCLAIMER Atenție! Postați pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiți aici regulamentul: Termeni legali și Condiții

2 Responses to EXCLUSIV. Drapelul UNGARIEI arborat de 11 luni pe sediul UDMR din Sângeorgiu de Pădure. Prefectul Corneliu Grosu REFUZĂ să aplice legea!

  1. […] Vezi și EXCLUSIV. Drapelul UNGARIEI arborat de 11 luni pe sediul UDMR din Sângeorgiu de Pădure. Prefectul … […]

  2. Ion says:

    Spuneam si acum cateva zile, la articolul despre Miercurea Ciuc, despre cum prefectul Jean Adrian Andrei il va “soma” pe primarul Antal Arpad sa inlocuiasca placutele cu denumiri in ungureste si apoi in romana cu altele, facute legal… O sa se intample la Pastele Cailor, imediat dupa Sfantu-Asteapta!

    La fel si aici. Prefectul Grosu o sa dea o dispozitie de a da jos drapelul unguresc, arborat ilegal, dar doar pentru fraierii din presa. Drapelul respectiv o sa ramana acolo mult si bine, pentru ca statul romanesc in orasul ala nu mai exista.

    Oare “prefectii” astia nu pot fi dati in judecata pentru neindeplinirea sarcinilor de serviciu?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Send this to a friend
Salutare! Cred că asta te-ar putea interesa: "EXCLUSIV. Drapelul UNGARIEI arborat de 11 luni pe sediul UDMR din Sângeorgiu de Pădure. Prefectul Corneliu Grosu REFUZĂ să aplice legea!"! Acesta este linkul: https://www.dantanasa.ro/exclusiv-drapelul-ungariei-arborat-de-11-luni-pe-sediul-udmr-din-sangeorgiu-de-padure-prefectul-corneliu-grosu-refuza-sa-aplice-legea/