EXCLUSIV. Drapelul UNGARIEI ARBORAT în Primăria Miercurea Ciuc, condusă de un primar UDMR FOTO

August 14, 2014 •UDMR •Views: 3905

Raduly Robert, primarul UDMR din Miercurea Ciuc

Raduly Robert, primarul UDMR din Miercurea Ciuc

Drapelul Ungariei, steagul secuiesc și steagul municipiului Miercurea Ciuc stau arborate permanent în mod ilegal în incinta Primăriei Miercurea Ciuc, în sala în care se oficializează căsătoriile.

Vezi și EXCLUSIV. Drapelul UNGARIEI și steagul secuiesc, arborate PERMANENT în Primăria Târgu Secuiesc. SOLICIT PUBLIC prefectului de Covasna să-l sacționeze pe primarul UDMR FOTO

Drapelul Ungariei, alături de steagul secuiesc și steagul municipiului Miercurea Ciuc, stau arborate în incinta Primăriei Miercurea Ciuc, condusă de Raduly Robert Kalman (UDMR). Primarul UDMR încalcă astfel prevederile H.G. nr. 1157/2001.

Aș aminti și faptul că fostul prefect al județului Harghita, actualul subprefect Jean-Adrian Andrei, a refuzat să demareze vreo acțiune legală împotriva primarului din Miercurea Ciuc în cazul steagului secuiesc (detalii aici). Asta în timp ce în județul Covasna există deja mai multe sentințe definitive și irevocabile care obligă primarii să îndepărteze steagul secuiesc de pe primării. Aceste acțiuni au fost demarate la inițiativa foștilor prefecți Codrin Munteanu, urmat de Dumitru Marinescu.

Vezi și DECIZIE CNCD. Primarul UDMR din Miercurea Ciuc DISCRIMINEAZĂ ROMÂNI PE CRITERII ETNICE. Deși extremistul Raduly Robert este RECIDIVIST CNCD NU a aplicat nicio sancțiune

8 august 2014. Drapelul Ungariei și steagul secuiesc arborate permanent în incinta Primăriei Miercurea Ciuc (FOTO: facebook.com)

8 august 2014. Drapelul Ungariei și steagul secuiesc arborate permanent în incinta Primăriei Miercurea Ciuc (FOTO: facebook.com)

Tags: , , , , , , , , ,

Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

DISCLAIMER Atenție! Postați pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiți aici regulamentul: Termeni legali și Condiții

6 Responses to EXCLUSIV. Drapelul UNGARIEI ARBORAT în Primăria Miercurea Ciuc, condusă de un primar UDMR FOTO

 1. George B. says:

  Domnule Tanasa, tot respectul, problema niciodata nu a fost maghiarii ci romanii. Romanii (clasa politica) sunt cei care, pentru voturi, fac orice si permit lucruri strigatoare la cer sa se intimple, care nu s-ar intimpla intr-un stat cu adevarat de drept. Clasa politica din Romania dupa ’90 nu a facut absolut nimic pentru Romnia ci doar a tradat. Puteti d-voastra scrie orice, asta nu va schimba nimic, trebuie sa recunoastem ca Romania din pacate a incetat sa existe ca si stat de drept, si probabil si ca si stat, devenind colonie. Inca din ’90 incoace nu am vazut un politician la putere sa faca ceva, cel putin sa aplice legea care exista in Constitutie, adica ca Romania e un stat unitar si indivizibil si limba oficial este romana nu alta limba.

  Numai bine….

 2. adela says:

  Cat tupeu, politicienii ce fac ? Iar noi poporul ce asteptam, trebuie sa iesim in strada ca UDMR-ul sa fie inlaturat de la guvernare. Inca o data se adeverste zicala asta cu dai un deget si-ti ia mana toata. Trebuie luati la intrebari toti presedintii care au fost la guvernare si au permis asa ceva pentru voturile maghiarimii si judecati ca vanzatori de tara.

 3. gaf says:

  Romania este guvernata cu minoritatile etnice impotriva majoritatii romanesti. si cu asta nu mai ai ceva de spus. Cum sa-l sanctioneze acel “consiliu” cand el este intemeiat tocmai pe discriminarea majoritaţii. el ar terbui numit “consiliul minoritatilor pentru discriminarea majoritatii romanesti”.

 4. Catalin Balau says:

  Atit timp cat acest rebut politic (Ponta) se afla la guvernare,astfel de situatii nu vor disparea.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Send this to a friend

Salutare! Cred că asta te-ar putea interesa: "EXCLUSIV. Drapelul UNGARIEI ARBORAT în Primăria Miercurea Ciuc, condusă de un primar UDMR FOTO"! Acesta este linkul: https://www.dantanasa.ro/exclusiv-drapelul-ungariei-arborat-in-primaria-miercurea-ciuc-condusa-de-un-primar-udmr-foto/