EXCLUSIV. Drapelul UNGARIEI arborat permanent în sala de ședințe a CL Sfântu Gheorghe FOTO

April 17, 2014 •Partidul National Liberal •Views: 2372

Corina Bote și  Marilena Profiroiu, membre PNL, se pozeză cu drapelul Ungariei arborat permanent în sala d ședințe a CL Sfântu Gheorghe (FOTO: facebook.com)

28 februarie 2014. Corina Bote și Marilena Profiroiu, membri PNL, se pozeză cu drapelul Ungariei arborat permanent în sala de ședințe a CL Sfântu Gheorghe (FOTO: facebook.com)

Consilierii PNL nu au nimic împotrivă, ba chiar își fac și poze cu el.

Vezi și EXCLUSIV. După ce am sesizat Prefectura Covasna, PNL Covasna a arborat DRAPELUL ROMÂNIEI pe sediul său din Sfântu Gheorghe DOCUMENTE

Drapelul Ungariei este arborat în mod permanent în sala de ședințe a Consiliului Local Sfântu Gheorghe. Evident, faptul că drapelul Ungariei stă arborat în mod permanent în sala de ședințe a CL Sfântu Gheorghe este o ilegalitate ce se pedepsește cu amendă, conform prevederilor H.G. nr. 1157/2001. Faptul nu mai este însă o știre pentru că drapelul Ungariei stă arborat permanent în sala de ședințe a CL Sfântu Gheorghe de ani de zile, fără ca să-i pese cuiva.

De acestă dată știrea este dată de stupiditatea consilierilor locali ai Partidului Național Liberal. Faceți cunoștință cu Marilena Profiroiu și Corina Bote. Prima a fost consilier local din partea PNL în cadrul CL Sfântu Gheorghe, pe care l-a părăsit în februarie a.c. din rațiuni personale. Bote a înlocuit-o pe Profiroiu. Mândrele liberale  au decis să-și facă o poză și să o posteze pe un site de socializare. Și ce dacă în spatele lor se comite o ilegalitate. N-au ele timp de prostii.

Despre tatăl liberalei Corina Bote, marele liberal român Aurel Bote, recomand o aducere aminte aici și aici.

Tags: , , , , ,

Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

DISCLAIMER Atenție! Postați pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiți aici regulamentul: Termeni legali și Condiții

2 Responses to EXCLUSIV. Drapelul UNGARIEI arborat permanent în sala de ședințe a CL Sfântu Gheorghe FOTO

  1. […] Urmare unei sesizări a subsemnatului, prefectul județului Covasna a solicitat primarului din Sfântu Gheorghe, Antal Arpad (UDMR), să îndepărteze drapelul Ungariei și steagul secuiesc din sala de ședințe a Primăriei Sfântu Gheorghe (detalii aici). […]

  2. Marius says:

    Sa le fie rusine. Si lor si PNL-ul si restul partidelor romanesti care ar trebui sa apere interesele romanilor din secuime. Nici nu mai votez data viitoare sa castige partidele unguresti cu 99%, ca tot aia e.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Send this to a friend
Salutare! Cred că asta te-ar putea interesa: "EXCLUSIV. Drapelul UNGARIEI arborat permanent în sala de ședințe a CL Sfântu Gheorghe FOTO"! Acesta este linkul: https://www.dantanasa.ro/exclusiv-drapelul-ungariei-arborat-permanent-in-sala-de-sedinte-a-cl-sfantu-gheorghe-foto/