EXCLUSIV. Drapelul UNGARIEI flutură din nou pe sediul UDMR Sângeorgiu de Pădure FOTO

December 16, 2014 •UDMR •Views: 1682

10 decembrie 2014. Drapelul Ungariei flutură pe sediul organizației UDMR din Sângeorgiu de Pădure

10 decembrie 2014. Drapelul Ungariei flutură pe sediul organizației UDMR din Sângeorgiu de Pădure

Președintele UDMR Sângeorgiu de Pădure, Csibi Attila Zoltán, care este și primarul orașului Sângeorgiu de Pădure, a rearborat drapelul Ungariei și steagul secuiesc pe sediul UDMR din localitate.

Vezi și EXCLUSIV. Primarul UDMR din Sângeorgiu de Pădure obligat de instanță să dea jos STEAGUL SECUIESC arborat pe primărie

Președintele UDMR Sângeorgiu de Pădure încalcă din nou, cu bună știință, prevederile H.G. nr. 1157/2001. La începutul lunii iulie a.c. subprefectul județului Mureș, Vasile-Liviu Oprea, a reușit, după mai multe sesizări ale subsemnatului, să dea jos drapelul Ungariei și steagul secuiesc de pe sediul UDMR Sângeorgiu de Pădure (detalii aici).

Îi solicit public prefectului județului Mureș să-l amendeze contravențional pe președintele UDMR Sângeorgiu de Pădure pentru încălcarea repetată și ostentativă a prevderilor H.G. nr. 1157/2001.

Tags: , , , , ,

Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

DISCLAIMER Atenție! Postați pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiți aici regulamentul: Termeni legali și Condiții

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Send this to a friend
Salutare! Cred că asta te-ar putea interesa: "EXCLUSIV. Drapelul UNGARIEI flutură din nou pe sediul UDMR Sângeorgiu de Pădure FOTO"! Acesta este linkul: https://www.dantanasa.ro/exclusiv-drapelul-ungariei-flutura-din-nou-pe-sediul-udmr-sangeorgiu-de-padure-foto/