EXCLUSIV. Drapelul Ungariei îi aduce o nouă AMENDĂ primarului UDMR din Mădăraș

August 22, 2016 •UDMR •Views: 12506

Prefectul județului Harghita l-a amendat din nou, la sesizarea subsemnatului, pe primarul UDMR din Mădăraș pentru arborarea drapelului Ungariei pe sediul Primăriei Mădăraș.

Drapelul Ungariei continuă să fie arborat în mod ilegal pe sediul Primăriei Mădăraș, condusă de UDMR-istul Bíró László.

Deși este obligat printr-o sentință definitivă să îndepărteze drapelul Ungariei de pe sediul primăriei, extremistul UDMR refuză să facă acest lucru. Bíró a mai achitat în trecut suma de 2500 de lei în urma unei amenzi primite tot din partea Prefecturii Harghita pentru aceeași faptă.

UDMR-istul Bíró László se află deja în faza amendării pentru refuzul de a pune în executare o sentință definitivă prin care a fost obligat să îndepărteze drapelul Ungariei și steagul secuiesc de pe Primăria Mădăraș, acesta fiind obligat la plata unei amenzi ce va depăși suma de 146.195 lei (detali aici).

La sfârșitul lunii iulie a.c. Bíró a fost amendat din nou, la sesizarea subsemnatului, cu suma de 4000 de lei pentru faptul că arborează în mod ilegal drapelul Ungariei pe Primăria Mădăraș.

amenda primar UDMR Madaras august 2016

FOTO: Bíró László, itthon.ma

Voi ce părere aveți? Vă aștept comentariile.

Tags: , , , ,

Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

DISCLAIMER Atenție! Postați pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiți aici regulamentul: Termeni legali și Condiții

One Response to EXCLUSIV. Drapelul Ungariei îi aduce o nouă AMENDĂ primarului UDMR din Mădăraș

  1. Daniel P. says:

    Asa ne trebuie! Cine va pune sa alegeti UDMR? Chiar dormiti? Cand oare va veti trezi dragi romani? Suntem singura tara care da voie unei minoritati sa participe activ in viata politica… Vai si amar de capul nostru… Nici nu ar trebui sa existe numele de UDMR. Deschide-ti bine ochii si vedeti daca in Ungaria exista vreun partid roman! Numai noi putem fi atat de handicapati mintali incat sa permitem asa ceva!!! Nu am nimic cu ungurii sau cu ori ce alta nationalitate! Toti suntem oameni! Sunt impotriva celor care permit astfel de cretinitati!!! Domnilor parlamentari, senatori, deputati… intr-un cuvant… HOTILOR! Chair nu vedeti ca dati mana libera unui partid de lingai? De pupincuristi! De hoti care se dau intotdeauna de partea majoritatii doar ca sa le fie bine si voi inghititi acelasi rahat de fiecare data ca sa aveti cateva voturi in plus! Este strigator la cer ce se intampla in tara noastra… meritati impuscati toti din conducerea tarii! Sau trecuti prin mana lui Tepes!!!
    Pacat ca imi racesc gura degeaba… sau mai bine zis… imi pierd timpul degeaba!
    NICIODATA nu se va schimba nimic in Romania cu astfel de cretini la conducere…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Send this to a friend
Salutare! Cred că asta te-ar putea interesa: "EXCLUSIV. Drapelul Ungariei îi aduce o nouă AMENDĂ primarului UDMR din Mădăraș"! Acesta este linkul: https://www.dantanasa.ro/exclusiv-drapelul-ungariei-ii-aduce-o-noua-amenda-primarului-udmr-din-madaras/