EXCLUSIV. După TREI ANI, nicio veste despre autorii VANDALIZĂRII drapelului României din fața Prefecturii Covasna

January 26, 2016 •Sfantu Gheorghe •Views: 1440

Mâine, 27 ianuarie a.c., se vor împlini trei ani de când drapelul național al României, amplasat în fața Prefecturii Covasna, a fost vandalizat de persoane necunoscute.

În 2013, imediat după cele întâmplate, IPJ Covasna a deschis un dosar penal și a început urmărirea celor vinovați. În zonă existau camere de luat vederi instalate de Primăria Sfântu Gheorghe.

Vezi și EXCLUSIV. Parchetul a CLASAT dosarul drapelului României INCENDIAT la Târgu Mureș în 2013: „faptă lipsită de importanță”

Din păcate, după trei ani de la comiterea faptei nu avem nicio veste despre cei vinovați. Conducerea IPJ Covasna nu spune nimic. Parchetul de pe lângă Judecătoria Sfântu Gheorghe tace. Conducerea Prefecturii Covasna la fel. Cine pune batista pe țâmbal și în acest caz? De ce nu au fost prinși cei vinovați? Incompetență sau mușamalizare?

FOTO: drapelul României vandalizat în fața Prefecturii Covasna

Voi ce părere aveți? Vă aștept comentariile.

Tags: , , ,

Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

DISCLAIMER Atenție! Postați pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiți aici regulamentul: Termeni legali și Condiții

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Send this to a friend
Salutare! Cred că asta te-ar putea interesa: "EXCLUSIV. După TREI ANI, nicio veste despre autorii VANDALIZĂRII drapelului României din fața Prefecturii Covasna"! Acesta este linkul: https://www.dantanasa.ro/exclusiv-dupa-trei-ani-nicio-veste-despre-autorii-vandalizarii-drapelului-romaniei-din-fata-prefecturii-covasna/