EXCLUSIV. Ea este PROPRIETARUL imobilului pe care era arborat drapelul României INCENDIAT. VEZI ce opinie are despre cele întâmplate FOTO

October 18, 2013 •Targu Mures •Views: 2958

Conform propriei declarații, Alina Oprea este proprietara imobilului pe fațaa căruia era arborat, de aproape o lună, drapelul României incendiat (FOTO: facebook.com)

Conform propriei declarații, Alina Oprea este proprietara imobilului pe fațada căruia era arborat, de aproape o lună, drapelul României incendiat (FOTO: facebook.com)

După cum am afirmat încă de aseară, am satisfacția că am pus capăt unei ilegalități care se petrecea în municipiul Târgu Mureș, chiar sub nasul autorităților care ar fi trebuit să acționeze. După ce informațiile despre drapelul național al României incendiat care stă arborat de aproape o lună de zile pe fațada unui imobil din Târgu Mureș au fost difuzate de către Răzvan Dumitrescu în emisiunea Subiectiv de la Antena 3, autoritățile s-au mișcat foarte repede. Din informațiile mele mai multe echipaje de poliție au ajuns aseară la fața locului iar drapelul incendiat a fost schimbat.

Spuneam în timpul intervenției telefonice pe care am avut-o la Antena 3 că nu am informații despre proprietarul imobilului pe care era arborat drapelul României incendiat. Imediat însă ce autoritățile au început să se miște iar drapelul a fost schimbat, proprietarul imobilului a luat legătura cu mine pe Facebook, mulțumindu-mi că am informat-o în legătură cu drapelul incendiat și confirmându-mi că acesta a fost schimbat. Potrivit Alinei Oprea, imobilul este locuit de chiriași, persoană juridică.

oprea alina proprietara imobil drapel romania incendiat targu mures

Intrigat de indolența chiriașilor Alinei Oprea față de o faptă penală, am încercat să aflu mai multe detalii cu privire la identitatea acestora, motiv pentru care am încercat un dialog cu ea pe chatul Facebook. Ce-a urmat este în opinia mea trist și stupefiant în același timp.

Oprea Alina Dan Tanasa steag incendiat 1

Oprea Alina Dan Tanasa steag incendiat 2

Oprea Alina Dan Tanasa steag incendiat 3

Nicio preocupare pentru drapelul României incendiat. Nicio remușcare. Nicio urmă de revoltă față de incendierea drapelului național al României. Nicio jenă față de faptul că imobilul pe care îl are în proprietate a ”găzduit”, timp de mai multe săptămâni, o faptă penală. Problema Alinei Oprea este că s-a făcut ”circaraie la tv”. Problema Alinei Oprea este că eu locuiesc ”în altă patrie”. I-am spus Alinei Oprea că voi publica acest material și i-am dat posibilitatea să cometeze cele întâmplate. A refuzat.

Simt nevoia să reamintesc faptul că cele întâmplate în/la imobilul deținut de Alina Oprea intră sub incidența Codului Penal, care la art. 236 prevede următoarele: ”Ofensa adusă unor însemne – Orice manifestare prin care se exprimă dispreţ pentru însemnele României se pedepseşte cu închisoare de la 6 luni la 3 ani”.

Tags: , , , , , , ,

Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

DISCLAIMER Atenție! Postați pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiți aici regulamentul: Termeni legali și Condiții

4 Responses to EXCLUSIV. Ea este PROPRIETARUL imobilului pe care era arborat drapelul României INCENDIAT. VEZI ce opinie are despre cele întâmplate FOTO

 1. Cristina P. says:

  Nu stiu d-la Tanasa de ce va mai surprinde dupa atat exercitiu comunicativ. Aceasta este modalitatea de comunicare in Romania la multe nivele sociale. Cand tu vrei sa spui ceva ce nu e ok: ori vrei sa te afirmi, ori ….ori….ori…deci TOT TU ESTI CEL CARE NU E OK si esti atacat. Asa s-a intamplat si in celelalte cazuri cu dv. ma refer la maghiari. In comunicare observ ca oamenii pierd usor esenta problemei si se duc spre persoana pe care o ataca pentru ca la randul lor se simt cu musca pe caciula. Nu sunt in stare sa recunoasca problema si sa ramana la nivelul discutiei cu problema. Prin “circaraia tv.” ati afectat imaginea proprietarului – cel putin asa se interpreteaza si atunci in raspuns trebuie sa procedeze la fel. Poate ca reactia este cea care este pentru ca preocuparea pentru respectarea legii e mai puntin importanta decat propria imagine, indraznesc sa merg mai departe. Si atunci atacam persoana nu problema. Si acum zau asa nu vedeti ca tot dv. sunteti cel “deviant”? Cu fiecare proces castigat, cu fiecare reusita in spalarea obrazului romanesc de rusine!
  Spor in toate, d-le Tanasa!

 2. man alexandru says:

  daca nu ma insel pe strada calarasilor este sediul politiei locale.in targu mures.ei nu au observat steagul incendiat.?

 3. deci says:

  normal ca nu aia a dat foc la steag .. DAr cine sunt chiriasii? vrem numele lor!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Send this to a friend
Salutare! Cred că asta te-ar putea interesa: "EXCLUSIV. Ea este PROPRIETARUL imobilului pe care era arborat drapelul României INCENDIAT. VEZI ce opinie are despre cele întâmplate FOTO"! Acesta este linkul: https://www.dantanasa.ro/exclusiv-ea-este-proprietarul-imobilului-pe-care-era-arborat-drapelul-romaniei-incendiat-vezi-ce-opinie-are-despre-cele-intamplate-foto/