EXCLUSIV EVZ.RO: Fostul senator Olosz Gergely a fost condamnat la 7 ani de închisoare pentru corupţie!

July 17, 2013 •UDMR •Views: 1413

Olosz GergelyFostul senator UDMR, Olosz Gergely, a fost condamnat astăzi la 7 ani de închisoare pentru trafic de influenţă. Decizia a fost dată de Tribunalul Bucureşti. Dosarul lui Olosz Gergely a ajuns la această instanţă de la Curtea Supremă, după ce fostul parlamentar a demisionat.

Potrivit minutei Tribunalului Bucureşti, Olosz Gergely a fost condamnat la şapte ani de închisoare cu executare. Ion Bărcină, cel care a cumpărat influenţa fostului parlamentar, a fost condamnat la patru ani de închisoare cu executare. Ceilalţi trei complici din dosar –Costin Iliescu, Cătălin Stan şi Ovidiu Badea- au primit trei ani cu suspendare. Instanţa a mai decis confiscarea sumelor de 384.000 de euro şi de 400.000 de lei, bani care ar fi reprezentat şpaga către Olosz Gergely şi a menţinut sechestrele asiguratorii. Decizia nu este definitivă.

Judecat în 26 de zile 

Olosz Gergely a demisionat în mai 2013 din Parlament, iar dosarul a fost mutat de la Curtea Supremă la Tribunalul Bucureşti. Procesul a avut cinci termene de judecată şi a fost judecat în mai puţin de o lună (26 de zile).

Milionarul gorjean de etnie romă Ion Bîrcină, zis Dan Goeru, condmanat la patru ani cu executare, este cel care i-a promis şi i-a dat bani deputatului UDMR Gergely Olosz. Fiica acestuia, Mihaela, a fost năşită de soţii Mihaela şi Toni Greblă- senator PSD-preşedintele Comisiei Juridice din Senat.

Integral pe evz.roTags: , , ,

Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

DISCLAIMER Atenție! Postați pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiți aici regulamentul: Termeni legali și Condiții

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Send this to a friend
Salutare! Cred că asta te-ar putea interesa: "EXCLUSIV EVZ.RO: Fostul senator Olosz Gergely a fost condamnat la 7 ani de închisoare pentru corupţie!"! Acesta este linkul: https://www.dantanasa.ro/exclusiv-evz-ro-fostul-senator-olosz-gergely-a-fost-condamnat-la-7-ani-de-inchisoare-pentru-coruptie/