EXCLUSIV. Firma lui Beke Istvan, zeci de mii de lei din fondurile Primăriei Târgu Secuiesc DOCUMENT

January 20, 2016 •Covasna •Views: 2655

Firma lui Beke Istvan, arestat preventiv pentru tentativă de atentat terorist, este abonată la fondurile publice ale Primăriei Târgu Secuiesc, condusă de UDMR-istul Bokor Tibor.

Vezi și EXCLUSIV. Decizie a instanței: primarul UDMR din Târgu Secuiesc NU a respectat Ziua Națională a României

Potrivit informațiilor comunicate subsemnatului de Primăria Târgu Secuiesc în temeiul Legii nr. 544/2001, firma administrată de Beke, SC B.I.A. Electronic SRL, a încasat în perioada 2007-2015 zeci de mii de lei din bugetul public al Primăriei Târgu Secuiesc.

Banii, în total peste 66.000 de lei, au fost încasați de firma lui Beke Istvan pentru servicii în domeniul electronic, montare sisteme audio și video. Din informațiile comunicate de Primăria Târgu Secuiesc reiese că firma lui Beke a montat inclusiv sistemul de acces în primărie.

Beke Istvan, lider al filialei Târgu Secuiesc a asociației ”Mișcarea Tinerilor din cele 64 de comitate” (HVIM) a fost arestat în data de 1 decembrie 2015 sub acuzația de săvârșirea infracțiunilor de tentativă la infracțiunea de acțiuni împotriva ordinii constituționale și nerespectarea regimului materiilor explozive privind prevenirea și combaterea terorismului.

Magistrații Curții de Apel București au admis cerere procurorilor și au prelungit mandatul de arestare preventivă emis pe numele lui Beke până în data de 29 ianuarie 2016. Cel mai probabil procurorii vor cere din nou judecătorilor prelungirea mandatului de arestare.

adresa primaria tg secuiesc bokor tibor udmr fonduri firma beke istvan 1

adresa primaria tg secuiesc bokor tibor udmr fonduri firma beke istvan 2

adresa primaria tg secuiesc bokor tibor udmr fonduri firma beke istvan 3

FOTO: Primarul UDMR din Târgu Secuiesc, Bokor Tibor (kezdi.ro)

Voi ce părere aveți? Vă aștept comentariile.

Tags: , , , , ,

Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

DISCLAIMER Atenție! Postați pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiți aici regulamentul: Termeni legali și Condiții

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Send this to a friend
Salutare! Cred că asta te-ar putea interesa: "EXCLUSIV. Firma lui Beke Istvan, zeci de mii de lei din fondurile Primăriei Târgu Secuiesc DOCUMENT"! Acesta este linkul: https://www.dantanasa.ro/exclusiv-firma-lui-beke-istvan-zeci-de-mii-de-lei-din-fondurile-primariei-targu-secuiesc-document/