EXCLUSIV. Fostul prefect de Mureș menținut ILEGAL în funcție deși trebuia pensionat. Alo, Curtea de Conturi? DOCUMENTE

June 6, 2014 •Prefectura Mures •Views: 1109

Prefectul Corneliu Grosu (FOTO: tirgumureseanul.ro)

Fostul prefect al județului Mureș, Corneliu Grosu (FOTO: tirgumureseanul.ro)

Fostul prefect al județului Mureș, Corneliu Grosu, a fost remunerat ilegal timp de trei luni de către Guvernul României deși îndeplinise vârsta legală de pensionare.

Grosu a fost eliberat din funcție de către Guvernul Victor Ponta prin Hotărârea Guvernului nr. 308/23.04.2014. Despre incompetența lui Corneliu Grosu în funcția de prefect al județului Mureș am publicat numeroase documente (pentru documentare aici). Se pare însă că Grosu a fost menținut ilegal în funcție și plătit din fonduri publice deși acesta ar fi trebuit pensionat încă din luna ianuarie 2014.

Am solicitat Casei Județene de Pensii Covasna să-mi comunice care este vârsta de pensionare a unui bărbat născut în data de 1.04.1949, data la care s-a născut fostul prefect Corneliu Grosu. Potrivit unei adrese a CJP Covasna, un bărbat născut la aceeași dată în care s-a născut și Grosu ar fi trebuit să se pensioneze în luna ianuarie 2014. Doar că Grosu a fost eliberat din funcție în data de 23 aprilie 2014.

Așadar, Grosu a fost plătit din fonduri publice în mod ilegal timp de trei luni, situație care necesită fără îndoială o cercetare din partea Curții de Conturi a României.

Prefectura Mures Corneliu Grosu raporturi munca

CV Corneliu Grosu prefect Mures

Casa de Pensii Covasna vasta pensionare

Tags: , ,

Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

DISCLAIMER Atenție! Postați pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiți aici regulamentul: Termeni legali și Condiții

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Send this to a friend

Salutare! Cred că asta te-ar putea interesa: "EXCLUSIV. Fostul prefect de Mureș menținut ILEGAL în funcție deși trebuia pensionat. Alo, Curtea de Conturi? DOCUMENTE"! Acesta este linkul: https://www.dantanasa.ro/exclusiv-fostul-prefect-de-mures-mentinut-ilegal-in-functie-desi-trebuia-pensionat-alo-curtea-de-conturi-documente/