EXCLUSIV. Guvernul Ponta a DEPĂȘIT Guvernul Boc la capitolul ordonanțe de urgență. DOCUMENT

July 4, 2013 •Guvernul Victor Ponta •Views: 1786

guvern victor ponta ordonante urgenta dan tanasa .ro

Guvernul Victor Ponta guvernează prin ordonanțe de urgență, în ciuda sprijinului solid din Parlament (FOTO: digi24.ro)

Guvernul Victor Ponta conduce România prin ordonanțe de urgență, în ciuda faptului că în Parlament se bazează pe o majoritate solidă de care nu s-a bucurat niciun alt guvern post-decembrist.

Deși atunci când se afla în opoziție USL critica maniera discreționară a Guvernelor Emil Boc și Mihai Răzvan Ungureanu, care ignorau rolul Parlamentului României și guvernau prin ordonanțe de urgență, guvernul USL condus de PSD-istul Victor Ponta a ajuns să depășească guvernele PDL-UDMR-UNPR la capitolul ordonanțe de urgență.

Dacă Guvernul Emil Boc era considerat ”campion la ordonanțe” (detalii aici) pentru că a emis 61 de de ordonanțe de urgență în șase luni, Guvernul Victor Ponta a emis în perioada 7 mai 2012 (data instalării Guvernului Victor Ponta 1) – 27 iunie 2013 nu mai puțin de 161 de ordonanțe de urgență, cu mult peste numărul emis de Guvernul Emil Boc, conform unui document al Cancelariei Primului Ministru, urmare unei solicitări de informații în baza Legii nr. 544/2001.

Ordonante urgenta guvern Victor Ponta mai 2012 iunie 2013 dantanasa roTags: , , , , ,

Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

DISCLAIMER Atenție! Postați pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiți aici regulamentul: Termeni legali și Condiții

3 Responses to EXCLUSIV. Guvernul Ponta a DEPĂȘIT Guvernul Boc la capitolul ordonanțe de urgență. DOCUMENT

  1. […] Dacă Guvernul Emil Boc era considerat ”campion la ordonanțe” (detalii aici) pentru că a emis 61 de ordonanțe de urgență în șase luni, Guvernul Victor Ponta a emis în perioada 7 mai 2012 (data instalării Guvernului Victor Ponta 1) – 27 iunie 2013 nu mai puțin de 161 de ordonanțe de urgență, cu mult peste numărul emis de Guvernul Emil Boc, conform unui document al Cancelariei Primului Ministru, urmare unei solicitări de informații în baza Legii nr. 544/2001 (documentul aici). […]

  2. Alexandru says:

    se grabesc tare catre CEVA. totul trebuie sa fie pus la punct cat mai repede si ei chiar au luat-o la goana. totul se face fara lipsa de transparenta, in birourile guvernului si de multe ori in laboratoare straine. tac-pac ne mai trezim cu 100 de legi despre care nu stie mai nimeni ce contin, poate doar ei. in curand se vor vedea si rezultatele. crunte, evident, doar nu se asteapta careva la ceva bun?!?

  3. Un gogoman si Ponta asta. Lumea i-a trimis in Parlament cu 70% ca sa il dea jos pe Basescu, iar ei koabiteaza de minune. Dupa un an si cateva luni de guvernare Ponta, tinand seama de felul i ncare au evoluat lucrurile pe scena politica in ultima vreme, daca duminica viitoare ar fi alegeri, daca ar mai obtine 50% sa fie multumiti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Send this to a friend
Salutare! Cred că asta te-ar putea interesa: "EXCLUSIV. Guvernul Ponta a DEPĂȘIT Guvernul Boc la capitolul ordonanțe de urgență. DOCUMENT"! Acesta este linkul: https://www.dantanasa.ro/exclusiv-guvernul-ponta-a-depasit-guvernul-boc-la-capitolul-ordonante-de-urgenta-document/