EXCLUSIV. INACCEPTABIL. Drapelul UNGARIEI, arborat PERMANENT la intrarea în localitatea Joseni din Harghita

May 24, 2018 •Harghita •Views: 26154

Drapelul Ungariei este arborat în mod ilegal la intrarea în localitatea Joseni din județul Harghita.

Vezi și EXCLUSIV. Primarul extremist din Joseni amendat A DOUA OARĂ de CNCD pentru DISCRIMINAREA ROMÂNILOR

Primarul UDMR din Joseni, Gáll Szabolcs, a arborat drapelul Ungariei în mod permament la intrarea în localitate, alături de drapelul României și cel al Uniunii Europene, după cum reiese dintr-o fotografie pe care mi-a trimis-o un cititor al blogului meu.

În acest moment primarul UDMR din Joseni, sancționat pentru discriminarea românilor pe citerii etnice (detalii aici), comite o contravenție, potrivit prevederilor art. 24 din H.G. nr. 1157/2001 pentru aprobarea Normelor privind arborarea drapelului României, intonarea imnului naţional şi folosirea sigiliilor cu stema României.

Din păcate, prefectul județului Harghita, Jean-Adrian Andrei, tolerează astfel de acțiuni ilegale.

FOTO: intrarea în localitatea Joseni

Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

Tags: , , ,

Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

DISCLAIMER Atenție! Postați pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiți aici regulamentul: Termeni legali și Condiții

18 Responses to EXCLUSIV. INACCEPTABIL. Drapelul UNGARIEI, arborat PERMANENT la intrarea în localitatea Joseni din Harghita

 1. Ozunu marius says:

  Asta se cheama instigarea poporului roman.

 2. motocu marian says:

  Vorba multa ,saracia omului(in cazul de fata,a romanului) !!! Cei care stati in zona respectiva (sau limitrofe) ,astept sa demonstrati …..PATRIOTISMUL si ROMANISMUL….Nu numai vorbe pe net !!!

 3. Dumnezeu says:

  Se întâmplă pt ca merităm suntem o nație dezbinată… Așa că ascultați manele incontinuare

 4. Tranca Adrian says:

  Asa ceva…? Ungarii discrimineaza Romanii in mod direct,iar noi permitem ca ei sa isi ancoreze steagul la noi in tara? Poi ce mai ramane de facut? Haideti sa schimbam si numele tarii si imnul national,si gata! Nu se poate asa ceva! Guvernul Roman nu vede? Justitia din Romania,ce face? De ce s-a ajuns aici? De ce ne lasam injositi? Mai intai ne-au profanat mormintele eroilor,apoi isi ancoreaza propriul steag? Am impresia ca Ungaria ne injoseste in mod vizibil prin diferite actiuni,iar noi ramanem pasnici si indiferenti?

 5. Florin says:

  Trăim în România trebuie să respectăm legea indiferent de ce naționaliștii suntem.

 6. Balogh Barba says:

  Nu de exemplul la un liceu din Gyula

 7. nemes says:

  e foarte bine, si in Ungaria am vazut drapelul romaniei…si nimeni nu se leaga de drapelyl aceli, doar niste fara cei 7 ani de acasa sunt la nuvelul unui soricel se leaga de niste drapeluri…foarte nostim

  • Razvan says:

   unde ai vazut tu drapelul Romaniei in ungaria? Poate la gunoi ….

  • Florin says:

   Nar trebuie să mergi matale în ungaria domnul nemes?
   Dacă pun drapelul României la intrarea în oraș în Italia
   Îmi iau amendă în secunda 2
   Despre ce vorbim aici Domnul nemes?

   • EMERIC says:

    Cand ROMANIA AU SEMNAT IN 1921 SA PRIMESCA ARDEALUL,AU FOST CATEVA CONDITI! SA PRIMESCA ROMANIA,CEA NICIODATA NU AU FOST PAMATUL ROMANESC! ( OBLIGA,SA FIE SCOLE MAGHIARE,SA POT FOLOSI LIMBA LOR,SI DRAPELUL,ETC) DACA NU STITI ISTORIA MAI BINE TACETI! SI DACA ROMANIA NU RESPECTA ACEST LUCRU,AU SASE SA PIERDA ARDEALUL!

    • Dan Tanasa says:

     😀 😀 😀

    • Mia says:

     Romania nu e Ungaria. Vrei sa pui steag unguresc stai in Ungaria. Nu va tine nimeni sa plecati din tara noastra ,sa vorbiti si invatati in limba voastra.

    • B says:

     Articolul 45. Ungaria renunță, în ceea ce o privește, în favoarea României, la toate drepturile și teritoriile asupra fostei monarhii Austro-Ungare situate dincolo de frontierele Ungariei, astfel cum sunt fixate la art.27, partea a II-a (Frontierele Ungariei) și recunoaște prin prezentul Tratat sau prin orice alte Tratate încheiate în scopul de a îndeplini prezenta încheiere, ca făcând parte din România.”
     „Articolul 47. România recunoaște și confirmă, față de Ungaria, angajamentul său de a accepta inserarea, într-un tratat încheiat cu principalele puteri aliate și asociate, a dispozițiilor socotite necesare de către aceste puteri, pentru a proteja în România interesele locuitorilor care diferă de majoritatea populației prin rasă, limbă și religie, precum și pentru a proteja libertatea de tranzit și un regim echitabil pentru comerțul celorlalte națiuni.”
     „Articolul 161. Aliații și guvernele asociate afirmă și Ungaria acceptă responsabilitatea Ungariei și aliaților ei pentru cauzele de pierderi și daune la care guvernele aliate, asociate și cetățenii lor au fost supuși, ca o consecință a războiului impus prin agresiunea Austro-Ungarǎ și aliații ei.”
     —Tratatul de la Trianon
     Part V-VIII

    • Pol says:

     Unde ai vazut tu scris ? Sti ca Romania are o constitutie sti ca voi unguri sunteti etnici in Romania Voi sunteti cei care incitati pentru ca marea majoritate nu-intereseaza steagul vostru puteti sa-l puneti si-n pom nu are nici o valoare nu da de mincare la etnici maghiari. Voi sunteti adica tu esti un extremist maghiar .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Send this to a friend
Salutare! Cred că asta te-ar putea interesa: "EXCLUSIV. INACCEPTABIL. Drapelul UNGARIEI, arborat PERMANENT la intrarea în localitatea Joseni din Harghita"! Acesta este linkul: https://www.dantanasa.ro/exclusiv-inacceptabil-drapelul-ungariei-arborat-permanent-la-intrarea-in-localitatea-joseni-din-harghita/