EXCLUSIV. INACCEPTABIL. Motivare puerilă a conducerii CJ Harghita pentru a refuza utilizarea siglei Centenarului

October 11, 2018 •UDMR •Views: 1484

Liderii și membrii Uniunii Democrate Maghiare din România (UDMR) nu ratează nicio oportunitate de a transmite public disprețul profund pe care îl poartă românilor, României și simbolurilor naționale. Conducerea UDMR a Consiliului Județean Harghita nu putea rata nici ea ocazia de a-și manifesta disprețul la adresa Centenarului Marii Uniri.

Vezi și EXCLUSIV. INACCEPTABIL. Instituțiile publice controlate de UDMR refuză să utilizeze sigla Centenarului Marii Uniri pe documentele oficiale

UDMR a transmis deja prin vocea liderului UDMR Kelemen Hunor disprețul profund pe care îl manifestă față de Centenarul Marii Uniri (detalii aici). Linia trasată de liderul UDMR este respectată întocmai de întreg efectivul de partid al formațiunii extremiste maghiare. Astfel, deși sunt obligate legal să reproducă sigla Centenarului Marii Uniri pe documentele oficiale, instituțiile publice ale statului român controlate de membri UDMR refuză să reproducă această siglă pe documentele oficiale ale instituțiilor pe care le conduc.

Potrivit prevederilor art. II alin. 1 din O.U.G. nr. 22/2018 „Începând cu data intrării în vigoare Ghidului de identitate vizuală a Centenarului României (1918-2018) și a Primului Război Mondial și până la sfârșitul anului 2018, autoritățile și instituțiile publice, precum și instituțiile din subordinea, coordonarea sau autoritatea acestora, indiferent de modalitatea de finanțare, au obligația aplicării măsurilor de identitate vizuală prevăzute în acesta”. (detalii aici)

În ciuda acestei obligații legale, conducerea UDMR a Consiliului Județean Harghita a găsit o motivare puerilă pentru a justifica refuzul de a reproduce sigla Centenarului Marii Uniri pe documentele oficiale.

FOTO: Borboly Csaba, președintele CJ Harghita, captură video

Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

Tags: , , , ,

Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

DISCLAIMER Atenție! Postați pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiți aici regulamentul: Termeni legali și Condiții

2 Responses to EXCLUSIV. INACCEPTABIL. Motivare puerilă a conducerii CJ Harghita pentru a refuza utilizarea siglei Centenarului

  1. Denisa says:

    Acestia incaearca pe toate caile sa nu se supuna legilor Romaniei, sa caute mereu scuze cum ca ” nu se poate ” , ”’ firma nu si-a onaprat obligatiile ” , etc. Poate chiar fac contracte speciale cu firme (cu care s-au inteles dinainte ) care sa nu faca aceste sigle deci sa-si creeze scuze .
    Nu va lasati dle Tanasa, continuati sa faceti ordine in aceasta zona care se vrea sub control ungar, care vrea sa produca mereu tulburari tarii si romanilor din zona. Fiti vigilent , sa ctionati de fiecare data ceea fac !
    Succes pe mai departe !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Send this to a friend

Salutare! Cred că asta te-ar putea interesa: "EXCLUSIV. INACCEPTABIL. Motivare puerilă a conducerii CJ Harghita pentru a refuza utilizarea siglei Centenarului"! Acesta este linkul: https://www.dantanasa.ro/exclusiv-inacceptabil-motivare-puerila-a-conducerii-cj-harghita-pentru-a-refuza-utilizarea-siglei-centenarului/