EXCLUSIV. La sesizarea mea, președintele CJ Covasna riscă o AMENDĂ de 44.000 de lei DOCUMENT

December 15, 2014 •UDMR •Views: 2033

Groful UDMR Tamas Sandor, președintele CJ Covasna (FOTO: agerpres.ro)

Groful UDMR Tamas Sandor, președintele CJ Covasna (FOTO: agerpres.ro)

Președintele Consiliului Județean Covasna riscă o amendă de 44.000 lei după ce Prefectura Covasna l-a acționat în judecată pentru refuzul de a pune în executare o sentință definitivă.

Vezi și EXCLUSIV. Steagul SECUIESC al județului Covasna, ANULAT de instanță, arborat în sala de ședințe a Prefecturii Covasna. Prefectul Marius Popica REFUZĂ de șase luni să aplice legea DOCUMENT

Tamas a fost obligat definitiv, printr-o sentință a Tribunalului Covasna, să îndepărteze steagul secuiesc arborat pe sediul CJ Covasna. Din aprilie, când sentința a rămas definitivă, și până la începutul lunii decembrie Tamas a refuzat să pună în executare sentința. Deși era obligat legal să acționeze în acest caz, prefectul Marius Popica a refuzat să sesizeze instanța pentru a-l amenda de președintele CJ Covasna (detalii aici).

Având în vedere refuzul prefectului Popica de a acționa legal, am sesizat conducerea Ministerului Afacerilor Interne care l-a convins pe Popica că trebuie să aplice legea și să înceteze să mai fie complicele grofului UDMR care încalcă legea. Rămâne de văzut dacă prefectul Popica a formulat legal acțiunea în acest caz sau îl va face scăpat pe groful UDMR.

Între timp groful UDMR s-a speriat. “Am luat steagul secuiesc de pe fațada clădirii Consiliului Județean pentru că domnul prefect, după ce am ieșit de la guvernare, a intentat un proces administrativ în care cere să plătesc zilnic 20% din salariul mediu brut pe economie pentru neexecutarea unei hotărâri definitive și irevocabile a unei instanțe. Asta la momentul de față mă costă 44.000 de lei, dar nu această sumă mă îngrijorează, ci faptul că dacă nu scotacest steag va intenta un proces penal și asta urmărește” a declarat Tamas, potrivit Agerpres (detalii aici).

MAI CJ Covasna Prefectura Covasna steag secuiesc Dan Tanasa

Tags: , , , , , ,

Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

DISCLAIMER Atenție! Postați pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiți aici regulamentul: Termeni legali și Condiții

5 Responses to EXCLUSIV. La sesizarea mea, președintele CJ Covasna riscă o AMENDĂ de 44.000 de lei DOCUMENT

  1. BOGDAN Bobolea says:

    S-a trezit “gen.” de la MAI !?! Mare minune!

  2. Lucian Todor says:

    Felicitari si nu te lasa!

  3. in roman says:

    Bravo..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Send this to a friend
Salutare! Cred că asta te-ar putea interesa: "EXCLUSIV. La sesizarea mea, președintele CJ Covasna riscă o AMENDĂ de 44.000 de lei DOCUMENT"! Acesta este linkul: https://www.dantanasa.ro/exclusiv-la-sesizarea-mea-presedintele-cj-covasna-risca-o-amenda-de-44-000-de-lei-document/