Liderul organizației extremiste maghiare HVIM dat ÎN CONSEMN la frontieră și BLOCAT să intre pe teritoriul României DOCUMENT

October 15, 2013 •sovinism maghiar •Views: 3501

toroczkai Laszlo

Toroczkai László militează pentru refacerea Ungariei Mari (FOTO: ultrasliberi.hu)

Potrivit publicației de limba maghiară Kronika (Odorheiul Secuiesc), extremistului maghiar Toroczkai László i s-a refuzat intrarea pe teritoriul României. 

Sâmbătă, 12 octombrie a.c., extremistul Toroczkai László, liderul organizației de extremă dreaptă “Mișcarea Tinerilor Maghiari din cele 64 de Comitate” (HVIM) (n.m. – cele 64 de comitate ale Ungariei Mari) a încercat să intre în România prin punctul de frontieră Salonta împreună cu soția și cei doi copii minori. Potrivit  documentului întocmit de către angajații punctului de frontieră Salonta, lui Toroczkai  i s-a refuzat accesul pe teritoriul României deoarece acesta a fost dat în consemn în scopul refuzului intrării pe teritoriul României fiind considerat un pericol pentru ordinea publică și siguranța internă potrivit O.U.G. nr. 194/2002 privind regimul străinilor în România. Potrivit declarației lui Toroczkai, acesta a fost lăsat să aștepte două ore după care i s-a comunicat că nu poate intra pe teritoriul României și că doar soția sa o poate face, fiind cetățean român.

Toroczkai ar fi vrut să participe la inființarea unei noi filiale în România a “Miscarii Tinerilor Maghiari din cele 64 de Comitate” (HVIM), o organizație extremistă din Ungaria care militează pentru alipirea Transilvaniei la Ungaria și refacerea Ungariei Mari. Evenimentul a avut loc în localitatea Rimetea, județul Alba.

În 2005 și 2009 Toroczki a avut interdicția de a intra în România și Serbia.

Toroczkai Laszlo consemn frontiera extremism

Toroczkai Laszlo consemn frontiera extremism 1

Sursa document: ziare.com

Tags: , ,

Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

DISCLAIMER Atenție! Postați pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiți aici regulamentul: Termeni legali și Condiții

18 Responses to Liderul organizației extremiste maghiare HVIM dat ÎN CONSEMN la frontieră și BLOCAT să intre pe teritoriul României DOCUMENT

 1. Florin Jax says:

  Actiune binevenita dar insuficienta, autoritatile romane ar trebui de asemenea sa interzica toate aceste “organizatii” si sa le considere – pe buna dreptate – teroriste. Contributia la combaterea terorismului international ar fi un pas important pt. Romania spre a deveni stat de drept iar siguranta cetateanului ar fi la un nivel mai ridicat.

 2. Marius says:

  In Romania traiesc romanii, cei ce considera ca nu sunt romani sa plece in tarile lor ptr ca acolo sunt tratati ca venituri,hoti, oameni fara tara

 3. marius t says:

  Ungaria mare nu a existat niciodata. Este o utopie creata de extremisti pentru a da de lucru unor minti bolnave si cam retardate, in scopul de a strange voturi dela prostime.
  Acuma …. ca prostimea isi joaca rolul foarte bine, e alta treaba.

  urmeaza cibi barna ?

 4. mariu t says:

  Felicitari, statul roman a iesit de sub pulpana tradatorilor de tara si si-a recapatat demnitatea. Mars afara din tara, jet oricarei dejectii iredentiste. Cat priveste trupele paramilitare, poate s-or numi HIV =))) ca mintea intunecata si frustrata a cretinoidului asta si a celor ca el.

 5. man alexandru says:

  ASTA INVATA LA SCOALA SI PRIN BISERICI..CE-I CARE-I MANIPULEAZA SE IMBOGATESC,IAR ACESTI SARMANI CU DUHUL CUMPARA BENZINA DE 5 LEI.

 6. istorie se repeta says:

  Da, asa este, niciodata… In capul unor ignoranti ca si tine. NUMAI 1000 de ani a existat Statul Ungar care a cuprins tot Bazinul Carpatin.
  De cand exista Romania ca stat? Mai putin de 160 de ani! Fa o comparatie. Istoria nu-i asa de usor de falsificat cum credeti voi.

 7. Adi says:

  Pentru extremisti, masuri extreme

 8. felea says:

  faceti ce vreti dar si familia sa plateasca cu exproprierea
  cu familiile romanesti au platit cu sclavia si inca platesc

 9. dacica says:

  ma bucur, incep sa se trezeasca si ale noastre capetenii.pana acum am fost adapost de vreme rea pt. toate scursurile din vecini si de la est si de la vest.

 10. H2SO4 says:

  E o greseala in text ! Refacerea Ungariei Mairi,…. de unde refacere daca asa ceva nu a existat niciodata ??? ce sa se refaca ???

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Send this to a friend
Salutare! Cred că asta te-ar putea interesa: "Liderul organizației extremiste maghiare HVIM dat ÎN CONSEMN la frontieră și BLOCAT să intre pe teritoriul României DOCUMENT"! Acesta este linkul: https://www.dantanasa.ro/exclusiv-liderul-organizatiei-extremiste-maghiare-hvim-dat-in-consemn-la-frontiera-si-blocat-sa-intre-pe-teritoriul-romaniei-document/