EXCLUSIV. Liderul PNL Salonta, reacție în scandalul parcului de joacă pentru copii cu drapelul Ungariei

May 18, 2017 •Partidul National Liberal •Views: 2585

Liderul PNL Salonta a reacționat public în cazul scandalului legat de parcul de joacă pentru copii donat municipiului Salonta de către Primăria Sectorului XXI al orașului Budapesta, Primaria Csepel. Parcul a fost „decorat” și cu drapelul Ungariei.

Buz Ramona, liderul PNL Salonta, profesor de limba română și consilier local, a declarat public pe o rețea de socializare că nu are nimic împotriva drapelului Ungariei pus simbolic în parcul de joacă pentru copii recent inaugurat în municipiul Salonta.

„Mă simt datoare oarecum să răspund acuzelor indirecte lansate de Coco (apropo, toată lumea ştie cine e Coco Atelier!!!) în ceea ce privește lipsa de reacție a PNL Salonta în legătură cu noul parc de joacă pentru copii, colorat in roşu, alb si verde.
Nici acum nu reacționez în numele echipei liberale pentru că nu am avut ocazia să mă întâlnesc cu toți colegii mei în ultimele zile.
DAR, spun răspicat ceea ce gândesc EU şi anume:
– NU mă deranjează absolut deloc faptul că stâlpii sunt rosii şi verzi, iar pomul e alb, in condițiile în care obiectele de joacă sunt donate de Ungaria comunității salontane.
– DA, m-ar deranja extraordinar de mult dacă în acel parc ar avea acces doar copii maghiari.
– DA, aş lua imediat atitudine când un român ar fi dat afară din acel părculeț, aşa cum am luat atitudine la nivel de oras cand se dorea despărțirea gradinitelor pe criterii etnice, in 2012-2013, si am reusit sa stopam inițiativa.
Până atunci, mulțumesc, in calitate de mămică, celor care au donat obiectele de joacă si atunci când voi putea să amenajez un astfel de spatiu si eu in Ungaria, promit sa vopsesc totul in roşu, galben si albastru.
Doamne ajută!”

FOTO: facebook.com

Voi ce părere aveți? Vă aștept comentariile.

Tags: , ,

Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

DISCLAIMER Atenție! Postați pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiți aici regulamentul: Termeni legali și Condiții

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Send this to a friend
Salutare! Cred că asta te-ar putea interesa: "EXCLUSIV. Liderul PNL Salonta, reacție în scandalul parcului de joacă pentru copii cu drapelul Ungariei"! Acesta este linkul: https://www.dantanasa.ro/exclusiv-liderul-pnl-salonta-reactie-in-scandalul-parcului-de-joaca-pentru-copii-cu-drapelul-ungariei/