EXCLUSIV. MApN pierde IREVOCABIL și ultima cale de atac în cazul locotenentului Alexandru Gheorghe

October 2, 2015 •abuz •Views: 13148

Înalta Curte de Casație și Justiție a respins marți, 29 septembrie, cererea de revizuire formulată de Ministerul Apărării Naţionale împotriva sentinței prin care a fost obligată să-l reîncadreze în serviciu pe locotenentul Alexandru Gheorghe.

MApN a fost obligată în urmă cu un an să-l reîncadreze în rândul cadrelor militare active pe locotenentul Alexandru Gheorghe (detalii aici). MApN a formulat o cale de atac extreordinară în cazul acestei decizii definitive, însă a pierdut-o irevocabil.

Decizia pe scurt a instanței: ”Decizia nr.2911/29.09.2015. Respinge excepţia inadmisibilităţii. Respinge cererea de revizuire formulată de Ministerul Apărării Naţionale împotriva Deciziei nr. 3117 din 2 iulie 2014 a Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie – Secţia contencios administrativ şi fiscal, ca nefondată. Obligă revizuentul Ministerul Apărării Naţionale la plata cheltuielilor de judecată în cuantum de 2480 lei reprezentând onorariu de avocat, cu aplicarea dispoziţiilor art. 274 alin.3 Cod procedură civilă, şi 1681,91 reprezentând contravaloare cazare şi transport către intimatul Gheorghe Alexandru. Irevocabilă. Pronunţată în şedinţă publică, astăzi, 29 septembrie 2015”.

Bravul locotenent Alexandru Gheorghe a fost trecut în rezervă în februarie 2012 de către Gabriel Oprea, ministrul Apărării Naționale la acea dată, după ce Gheorghe s-a alăturat protestelor din Piața Universității.

Bătaia de joc a guvernării PDL-UDMR-UNPR la adresa tânărului locotenent a continuat și în timpul guvernării PSD-PNL-UNPR-UDMR, care a beneficiat din plin de gestul locotenentului.

Detalii despre dosar aici.

FOTO: jurnalul.ro

Tags: , , ,

Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

DISCLAIMER Atenție! Postați pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiți aici regulamentul: Termeni legali și Condiții

One Response to EXCLUSIV. MApN pierde IREVOCABIL și ultima cale de atac în cazul locotenentului Alexandru Gheorghe

 1. Adrian Grigoriu says:

  Daca Generalul Rusescu nu incalca toate ordinele masonilor din armata, din legatiile diplomatice, a evreilor din conducerea ungară, nu ar fi ocupat Budapesta la 4 august 1919 si noi nu am fi avut Transilvania in interiorul granitelor statului romăn. citez din articolul de referinta pe subeict “Deci cu credinţa că execut o acţiune bine judecată şi temerară cu riscul şi sacrificiul însăşi al persoanei mele, căci în tot timpul m-am aflat ăn capul coloanei, cere să execut nu numai ordinul, dar chiar mai mult.
  Ajuns în înprejurimile oraşului, la răspânteea Sarvasz-Cz, am surprins mai multe companii cu piramidele făcute şi o baterie gata de tragere.
  Pentru a nu pierde o clipă am impus celor peste 1000 de luptători inamici să se împrăştie imediat sub ameninţarea de moarte şi o patrulă a fost lăsată a scoate închizătorile de la arme şi a demonta tunurile.
  http://cristiannegrea.blogspot.ro/2010/04/ocuparea-budapestei-ii.html

  Locotennentul Alexandru Gheorghe este singurul bărbat din instituțiile militarizate ale Statului Român care nu numai ca NU a incalcat nici un regulament dar a confruntat singur cu riscul personal total un sitem antiromânesc.

  Criminalii care conduc statul au folosit sacrificul sau si l-au alungat din sistem ca sa intimideze pe ceilalti patrioti. Dar nu a ramas singur, dimpotriva.

  Dreptate nu s-a făcut, el ar fi trebuit pus sef al armatei Romane pe loc. Lupat cu fortele antiromanesti care conduc Statul Român nu este ncii macar la inceput.

  Doamne,. ajută!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Send this to a friend
Salutare! Cred că asta te-ar putea interesa: "EXCLUSIV. MApN pierde IREVOCABIL și ultima cale de atac în cazul locotenentului Alexandru Gheorghe"! Acesta este linkul: https://www.dantanasa.ro/exclusiv-mapn-pierde-irevocabil-si-ultima-cale-de-atac-in-cazul-locotenentului-alexandru-gheorghe/