EXCLUSIV. MESAJUL LUI ZGONEA A FOST RECEPȚIONAT LA BUDAPESTA. Presa din Ungaria: ”Drapelul secuiesc va fi arborat şi pe parlamentul românesc”

February 19, 2013 •drapelul secuiesc •Views: 1505

Valeriu Zgonea Nepszabadsag Ungaria

Declarațiile de ieri ale președintele Camerei Deputaților, Valeriu Zgonea, cu privire la arborarea tuturor drapelelor județelor din România în fața Parlamentului României au provocat o adevărată fiesta la Budapesta. Cotidianul budapestan Nepszabadsag, cel mai mare cotidian de stânga din Ungaria, titrează azi că ”Drapelul secuiesc va fi arborat şi pe parlamentul românesc”.

”În loc de o decaraţie de condamnare, parlamentul de la Bucureşti a adoptat în unanimite, ca înainte de emiterea unei legi speciale, să fie arborate steagurile comunităţilor locale. Printre acestea va fi cel puţin un steag secuiesc, arborat împreună cu steagul judeţului Harghita” – scrie Népszabadság Online.

”Prin acest lucru legislativul bucureştean vrea să semnnaleze că nu doreşte să intre în discuţii cu parlamentul ungar – a specificat Zgonea”, citat de Nepszabadsag.

Vezi și COMENTARIU. Drapelul secuiesc pe Parlamentul României și declarațiile iresponsabile ale lui Valeriu ZgoneaTags: , ,

Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

DISCLAIMER Atenție! Postați pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiți aici regulamentul: Termeni legali și Condiții

2 Responses to EXCLUSIV. MESAJUL LUI ZGONEA A FOST RECEPȚIONAT LA BUDAPESTA. Presa din Ungaria: ”Drapelul secuiesc va fi arborat şi pe parlamentul românesc”

  1. […] EXCLUSIV. MESAJUL LUI ZGONEA A FOST RECEPȚIONAT LA BUDAPESTA. Presa din Ungaria: ”Drapelul secuie… […]

  2. […] Cel mai mare cotidian de stânga din Ungaria, Nepszabadsag, titrează astăzi că “Drapelul secuiesc va fi arborat şi pe Parlamentul românesc”, informează jurnalistul şi colaboratorul nostru Dan Tănasă. […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Send this to a friend

Salutare! Cred că asta te-ar putea interesa: "EXCLUSIV. MESAJUL LUI ZGONEA A FOST RECEPȚIONAT LA BUDAPESTA. Presa din Ungaria: ”Drapelul secuiesc va fi arborat şi pe parlamentul românesc”"! Acesta este linkul: https://www.dantanasa.ro/exclusiv-mesajul-lui-zgonea-a-fost-receptionat-la-budapesta-presa-din-ungaria-drapelul-secuiesc-va-fi-arborat-si-pe-parlamentul-romanesc/