EXCLUSIV. Ministrul Apelor LEGITIMEAZĂ steagul secuiesc al județului Harghita, anulat DEFINITIV ȘI IREVOCABIL FOTO

July 6, 2014 •steagul secuiesc •Views: 1627

doina pana jean adrian andrei cj harghita steagul secuiesc korodi attila

Ministrul Doina Pană legitimează steagul secuiesc arborat în sala de ședințe a CJ Harghita (FOTO: facebook.com)

În data de 19 iunie a.c. ministrul delegat pentru Ape, Păduri şi Piscicultură, Doina Pană, a prezentat mai multe măsuri menite a limita fenomenul tăierilor ilegale de material lemnos în cadrul unei întâlniri cu responsabili din domeniul forestier din județul Harghita (detalii aici).

Ședința de lucru a avut loc în sala de ședințe a Consiliului Județean Harghita. La întâlnire au fost prezenți și ministrul Mediului, Korodi Attila, și prefectul județului Harghita, Jean-Adrian Andrei. În sala de ședințe în care a avut loc întâlnirea, chiar în spatele ministrului Doina Pană, a fost arborat, alături de drapelul României, steagul secuiesc al județului Harghita.

Stegul secuiesc al județului Harghita a fost anulat definitiv și irevocabil încă din luna septembrie 2012 (detalii și documente aici). Cu toate acestea, prefectul județului Harghita refuză în mod ostentativ și repetat să aplice legea și să împiedice pe căi legale arborarea în mod permanent a acestui steag etnic pe clădirile publice și în interiorul acestora.

Din stupiditate și ignoranță crasă, ministrul Doina Pană a legitimat cu prezența sa un steag, arborat alături de drapelul României în incinta unei instituții publice a statului român. Din slugărnicie crasă față de UDMR, prefectul Jean-Adrian Andrei refuză în continuare să aplice legea în cazul steagul secuiesc al județului Harghita, anulat definitiv și irevocabil de Curtea de Apel Târgu Mureș.

Tags: , , , , , , ,

Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

DISCLAIMER Atenție! Postați pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiți aici regulamentul: Termeni legali și Condiții

2 Responses to EXCLUSIV. Ministrul Apelor LEGITIMEAZĂ steagul secuiesc al județului Harghita, anulat DEFINITIV ȘI IREVOCABIL FOTO

    • ionescu eduard says:

      incalcarea unei hotarari judecatoresti definitiva si irevocabila,se pedepseste.(cod penal,art.271)De acest”prefect”Jean-Adrian Andrei,chiar nu se ocupa nimeni???

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Send this to a friend
Salutare! Cred că asta te-ar putea interesa: "EXCLUSIV. Ministrul Apelor LEGITIMEAZĂ steagul secuiesc al județului Harghita, anulat DEFINITIV ȘI IREVOCABIL FOTO"! Acesta este linkul: https://www.dantanasa.ro/exclusiv-ministrul-apelor-legitimeaza-steagul-secuiesc-al-judetului-harghita-anulat-definitiv-si-irevocabil-foto/