EXCLUSIV. PCM, partenerul UDMR, adună bani pentru agresorul șefului OPC Covasna

January 31, 2018 •UDMR •Views: 2712

Partidul Civic Maghiar (PCM), filiala Covasna, partenerul politic al Uniunii Democrate Maghiare din România (UDMR), condusă de Kelemen Hunor, organizează o colectă de fonduri pentru a-l ajuta pe agresorul șefului Comisariatului pentru Protecţia Consumatorului Covasna, Mircea Diacon. Agresorul, Leheta Lorant Zsolt, a fost condamnat definitiv pentru agresarea fizică a lui Diacon.

Vezi și EXCLUSIV. Decizie CNCD: cotidianul covăsnean Székely Hírmondó incită la ură și discriminează români pe criterii etnice

Într-un articol intitulat „Se adună bani pentru nasul Şefului de la Protecţia Consumatorilor”, cotidianul de limba maghiară Haromszek își anunță cititorii că filiala Covasna a PCM organizează o colectă de fonduri pentru a-l ajuta pe Leheta Lorant Zsolt, condamnat definitiv pentru agresarea fizică a șefului Comisariatului pentru Protecţia Consumatorului Covasna, Mircea Diacon (detalii aici).

Agresorul este prezentat comunității maghiare ca o victimă, nicidecum ca un condamnat penal definitiv pentru agresiune fizică.

„Aşa cum am precizat şi în alte ediţii, după o altercaţie care a avut loc într-o cârciumă din Sfântu Gheorghe , Şefului de la Protecţia Consumatorilor i s-a spart nasul. „Partea vătămată” a acţionat în judecată iar în urma unui proces pe care 1-a căştigat, „făptuitorul”, printre altele este obligat la plata sumei de 1000 euro reprezentând daune morale, precum şi cheltuieli de judecată şi cheltuieli de executare silită. Organizaţia locală a Partidului Civic Maghiar organizează strângeri de fonduri pentru a-1 ajuta pe inculpatul Leheta Lorant Zsolt în procurarea sumei cu care este dator”, scrie cotidianul Haromszek într-un articol semnat de Szekeres Attila.

Autorul articolului continuă seria de acuzații șovine la adresa șefului OPC Covasna în încercarea de a sensibiliza comunitatea maghiară să-l ajute pe condamnat, care este prezentat astfel ca un adevărat erou pentru gestul său de a-l agresa fizic pe românul de la conducerea OPC Covasna.

„La sediul PCM Covasna din Sfântu Gheorghe, str.Martinovici , nr.2 , între orele 9-13 se adună fonduri pentru a se ameliora efortul financiar la care este expus Leheta Lorant Zsolt”, apare menționat la finalul articolului.

FOTO: Kelemen Hunor (UDMR), Biro Zsolt (PCM) și Szilagyi Zsolt (PPMT), foter.ro

Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

Tags: , , , , , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Send this to a friend

Salutare! Cred că asta te-ar putea interesa: "EXCLUSIV. PCM, partenerul UDMR, adună bani pentru agresorul șefului OPC Covasna"! Acesta este linkul: https://www.dantanasa.ro/exclusiv-pcm-partenerul-udmr-aduna-bani-pentru-agresorul-sefului-opc-covasna/