EXCLUSIV. Plătit de Fundația Soros, candidat pe lista Uniunii Salvați România

November 18, 2016 •politic •Views: 30904

Liderii Uniunii Salvați România (USR), Nicușor Dan și Clotilde Armand, au declarat că formațiunea pe care o conduc nu are nicio legătură cu Fundația Soros finanțată și controlată de controversatul miliardar american de origine maghiară George Soros. Doar că lucrurile stau un pic altfel în realitate.

Vezi și Câţi bani au primit de la miliardarul american George Soros oengiștii invitaţi de Klaus Iohannis la Cotroceni

Deși încearcă cu disperare să delimiteze Uniunea Salvați România de controversatul miliardar american de origine maghiară George Soros, liderii USR ascund cu bună știință detalii cu privire la colaborările foarte bine plătite ale unor candidați USR cu Fundația Soros, finanțată de miliardarul George Soros.

Un exemplu este Eugen-Ioan Cornea, candidat USR la Senat în județul Alba. Potrivit declarației de interese (detalii aici), Cornea este vicepreședintele Fundației Culturale Roșia Montană, finanțată tot de Fundația Soros.

Mai mult, Cornea este un abonat al fondurilor Fundației Soros România. În 2009, spre exemplu, Cornea a încasat 20.000 de lei de la Fundația Soros în baza unui contract civil.

fundatia-soros-adeverinta-cornea-eugen-2009

FOTO: liderii Uniunii Salvați România, Nicușor Dan și Clotilde Armand, secundatv.ro

Voi ce părere aveți? Vă aștept comentariile.

Tags: , , , , ,

Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

DISCLAIMER Atenție! Postați pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiți aici regulamentul: Termeni legali și Condiții

14 Responses to EXCLUSIV. Plătit de Fundația Soros, candidat pe lista Uniunii Salvați România

 1. rares says:

  Domnule Tanasa, cei care vorbesc aici despre activistii sorosisti din Cluj Napoca au dreptate, cercetati pe Mihai Gotiu, Adrian Dohotaru si Mihnea Blidariu si veti descoperi usor retele ONG-iste sorosiste, mai ales cele dezvoltate in jurul fenomenului Rosia Montana.

 2. Alex says:

  Articolul lui Dan Tanasa a fost asaltat de extremistii marxisti ai lui Soros, astia sunt postaci platiti sa injure de cate ori au ocazia orice pozitie obiectiva antimarxista si antisorosista, Tanasa e unul dintre putinii activisti romani antisoros care arata adevarul caracatitei mafiote a extremistilor de stanga. Activistii lui Soros sunt un pericol real pt democratie. In Cluj Napoca ei au relatii cu traficantii de droguri si cu patronii alogeni ai unor baruri care fac propaganda marxista si antiromaneasca, ar trebui cercetat acest aspect.
  Soros e un pericol de 100 de ori mai mare pt Romnaia decat politcienii nostri care fura, multi tineri nu sunt constienti de asta datorita spalarii de creiere operata de propaganda marxista de pe Facebook.

  • Un clujean says:

   Tinerii maniosi sunt extremistii de stanga ai Clujului: Mihai Gotiu, Adrian Dohotaru, Mihnea Blidariu, Istvan Szakats, Cristian Grecu, Cornel Vilcu, Paul Socol, Mihai Chereji, Florin Chereji, Ovidiu Razvan Nistor, Ramona Duminicioiu, Marius Bucea, Oana Moisil, Raluca Dan. Acestia sunt de origini etnice diverse si platiti de ONGurile sorosite cu bani grei, au facut ani de zile haos in Cluj cu protestele lor. Acum cativa ani au incercat o minilovitura de stat ocupand ilegal timp de o saptamana doua sali de curs din cladirea centrala a UBBului, jandarmii n-au facut nimic, au fost timorati de scandalul enorm facut de acesti nebuni, s-au strans vreo 60 de activisti.
   Dohotaru este seful Grupului pt Actiune Sociala un ONG de propaganda comunista, Szakats e seful Fabricii de pensule si a Fundatiei AltArt, Blidariu canta in formatia Luna Amara folosindu-se de asta pt a face propaganda ideologica.
   Paul Socol face petreceri prin cluburile de hipsteri din oras.
   Vilcu e lector la Litere la UBB unde tine cursuri de propaganda marxista.
   Cristian Grecu detine blogul extremist centruldecultura.wordpress.com unde face propaganda anarhista si publica texte despre cum sa dai lovituri de stat si sa faci haos urban.
   Acestia au mazgalit toti peretii din centrul orasului cu grafitti anarhiste si injuraturi, tot ei au profanat si statuile romanesti din oras. Autoritatile nu fac nimic.
   Acesti indivizi mai nou sunt membri USR, iar unii dintre ei candideaza la parlamentare, oare vrem astfel de oameni in Parlament?

   • vlad adinescu says:

    @Un clujean – lista ta e incompleta, sunt si cadre UBB sau diversi intelectuali activisti din Cluj Napoca care au simpatii comuniste sau anarhiste si ii sprijina pe ONGisti si USRul – Norbert Petrovici, Miruna Runcan, Eniko Vincze, Alex Goldis, Dana Domsodi, Alex Cistelecan jr, Ruxandra Cesereanu, Stefan Baghiu, Janos Szantai, Aurel Codoban, Ciprian Mihali, o parte din ei i-au sprijinit pe anarhistii care au facut haos in UBB cand au ocupat sala aia de curs acum cativa ani
    Rectoratul UBB ar trebui sa-i concedieze, ceilalti sunt activi pe la reviste culturale locale, Vice sau Criticatac
    ONGistii lui Soros au si o fituica, Creiereala unde injura Romania, Biserica, familia traditionala si altele, punand problema revolutiei si revoltelor urbane intr-un limbaj grobian de genul celui folosit de USRistul Bogdan Bob Radulescu, ajuns celebru prin tara cu asta
    Tinerii maniosi e numele unei organizatii paramilitare extremiste de stanga din occident din anii 70 asa ca e clar ce au astia in cap

 3. Dragusin Ionel says:

  Finanțările de la Soros nu au nicio legătură cu legătură la care te gândești dumneata…

 4. Alex says:

  Si bineinteles ca la fel ca majoritatea celor nascuti in Ungaria, doreste binele Romaniei!

  • Mihai Fleseru says:

   Vlad Alexandrescu candidat USR e nepotul lui Ion Vianu care a tradat Romania semnand declaratia de la Budapesta din iunie 1989 referitoare la independenta Transilvaniei. Nici Ion Vianu, nici Vlad Alexandrescu nu sunt etnici romani, ci evrei, ei nu au nici o datorie morala fata de poporul roman, doar fata de Soros si ceilalti finantatori din occident. Soros e evreu ungur ca origine.

 5. George says:

  Minciuna are picioare scurte.

 6. gaf says:

  soros n-are origine ungara, adica nu este ungur; asa cum einstein nu e german; este nascut in Ungaria, dar asta e cu totul altceva.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Send this to a friend
Salutare! Cred că asta te-ar putea interesa: "EXCLUSIV. Plătit de Fundația Soros, candidat pe lista Uniunii Salvați România"! Acesta este linkul: https://www.dantanasa.ro/exclusiv-platit-de-fundatia-soros-candidat-pe-lista-uniunii-salvati-romania/