EXCLUSIV. Prefectul de Covasna REFUZĂ să-l amendeze pe extremistul Antal Arpad. VEZI MOTIVUL HALUCINANT! DOCUMENTE

September 30, 2013 •Dumitru Marinescu •Views: 1304

Prefectul de Covasna, Dumitru Marinescu

Prefectul de Covasna, Dumitru Marinescu

L-am sesizat în luna martie a.c. pe proaspătul prefect de Covasna, Dumitru Marinescu, cu privire la faptul că primarul municipiului Sfântu Gheorghe a participat la manifestările publice dedicate zilei de 15 martie fără să poarte eșarfa tricoloră, așa cum îl obligă legea. Prin comparație, la Cluj Napoca primarul Emil Boc a purtat eșarfa tricoloră cu aceeași ocazie.

Știam încă de atunci că prefectul Marinescu nu îl va amenda pe primarul Antal Arpad (UDMR), în ciuda faptului că Antal se laudă cu refuzul său de a nu purta eșarfa tricoloră. Nu doar pentru acest caz, ci în general. Nu-l va amenda pentru că lui Marinescu îi este frică să nu cumva să-și supere stăpânul. Am vrut doar să văd până unde poate să meargă slugărnicia unui om ca Marinescu față de stăpânul său, UDMR.

Ei bine, primarul Antal Arpad îmi comunică încă din aprilie, negru pe alb, faptul că a participat în calitate de primar la festivități și că nu a purat eșarfă tricoloră, în condițiile legii.

Primar Antal Arpad esarfa 15 martie Dan Tanasa

După ce o scaldă de mai multe ori, Marinescu îmi comunică acum faptul că nu s-a stabilit cu exactitate dacă Antal a participat la festivități în calitate de primar sau de persoană privată. Demență totală!

Prefect Dumitru Marinescu esarfa primar Antal ArpadTags: , , ,

Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

DISCLAIMER Atenție! Postați pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiți aici regulamentul: Termeni legali și Condiții

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Send this to a friend
Salutare! Cred că asta te-ar putea interesa: "EXCLUSIV. Prefectul de Covasna REFUZĂ să-l amendeze pe extremistul Antal Arpad. VEZI MOTIVUL HALUCINANT! DOCUMENTE"! Acesta este linkul: https://www.dantanasa.ro/exclusiv-prefectul-de-covasna-refuza-sa-l-amendeze-pe-extremistul-antal-arpad-vezi-motivul-halucinant-documente/