EXCLUSIV. Prefectura Mureș pierde DEFINITIV un nou proces cu subsemnatul DOCUMENT

December 17, 2014 •Prefectura Mures •Views: 1842

Prefectul Corneliu Grosu este garantul amplasării inscripțiilor ”Kozseghaza” și a arborării steagului secuiesc pe fațada primăriilor din Mureș

Prefectul Corneliu Grosu a fost garantul amplasării inscripțiilor ”Kozseghaza” și a arborării steagului secuiesc pe fațada primăriilor din Mureș (foto editată)

Curtea de Apel Brașov a respins azi, 17 decembrie, recursul declarat de Prefectura Mureș împotriva sentinței Tribunalului Covasna prin care prefectul județului Mureș a fost obligat să-mi comunice un răspuns la o sesizare din ianuarie 2014.

Vezi și EXCLUSIV. Conducerea Prefecturii Mureș OBLIGATĂ din nou să-mi răspundă la o sesizare și să-mi plătească CHELTUIELI DE JUDECATĂ

În ianuarie a.c. am sesizat conducerea Prefecturii Mureș, reprezentată la acea dată prin prefect Corneliu Grosu, cu privire la faptul că pe sediul Primăriei Miercurea Nirajului este arborat în mod permanent steagul secuiesc, fapt ce încalcă prevedrile legale în vigoare (foto aici). Prefectul Corneliu Grosu a refuzat să acționeze legal în acest caz, transmițând sesizarea mea Primăriei Miercurea Nirajului, care a refuzat să îndepărteze steagul secuiesc.

Având în vedere refuzul prefectului în acest caz, am acționat în judecată Instituția Prefectului Județul Mureș și am solicitat instanței să oblige această instituție să-mi comunice un răspuns argumentat în drept. Tribunalul Covasna a admis acțiunea subsemnatului și a obligat prefectul județului Mureș (între timp Grosu s-a pensionat) să-mi comunice un răspuns la sesizare mea și să-mi plătească cheltuieli de judecată.

Decizia Curții de Apel Brașov este definitivă.

Acest nou caz dovedește odată în plus ticăloșia fostului prefect al județului Mureș, Corneliu Grosu, și complicitatea acestuia cu primarii extremiști maghiari care arborează în mod nelegal steagul secuiesc pe instituțiile publice ale statului român.

sentinta tribunal covasna prefect mures dan tanasa steag secuesc miercurea nirajului

Tags: , , , , , ,

Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

DISCLAIMER Atenție! Postați pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiți aici regulamentul: Termeni legali și Condiții

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Send this to a friend
Salutare! Cred că asta te-ar putea interesa: "EXCLUSIV. Prefectura Mureș pierde DEFINITIV un nou proces cu subsemnatul DOCUMENT"! Acesta este linkul: https://www.dantanasa.ro/exclusiv-prefectura-mures-pierde-definitiv-un-nou-proces-cu-subsemnatul-document/