EXCLUSIV. Primarul UDMR din Carei REFUZĂ eșarfa tricoloră, prefectul de Satu Mare REFUZĂ să-l sancționeze legal DOCUMENT

January 13, 2015 •UDMR •Views: 3273

Prefectul Eugeniu Avram, complicele grofului UDMR din Carei (FOTO: gazetanord-vest.ro)

Prefectul Eugeniu Avram, complicele grofului UDMR din Carei (FOTO: gazetanord-vest.ro)

Prefectul județului Satu Mare refuză să aplice prevederile legale în cazul primarului UDMR din Carei care încalcă în mod repetat și ostentativ prevederile legale în vigoare prin refuzul de a purta eșarfa tricoloră.

Vezi și EXEMPLU DE BUN SIMȚ. Primar UDMR din Covasna, la Ziua Națională cu eșarfa tricoloră și însoțit de tineri în costume populare secuiești și românești

Primarul municipiului Carei, groful UDMR Kovacs Jeno, are alergie la drapelul României, motiv pentru care refuză să poarte eșarfa tricoloră, așa cum îl obligă legea. Și a făcut acest lucru cel puțin de trei ori pe finalul anului 2014.

Astfel, Kovacs a refuzat să poarte eșarfa ticoloră în data de 26 octombrie 2014, cu ocazia festivității publice de inaugurare a Casei de Cultură din Carei, festivitate la care a participat și președintele UDMR, Kelemen Hunor.

Kovacs a refuzat să poarte eșarfa tricoloră în data de 8 noiembrie 2014, cu ocazia festivității publice de dezvelire a statuii Sfântului Florin din Carei, încălcând astfel prevederile H.G. nr. 1157/2001 și Legii nr. 215/2001.

De asemenea, groful UDMR a refuzat să poarte eșarfa tricoloră în data de 1 decembrie 2014, cu ocazia festivității publice dedicată Zilei Naționale organizate în municipiul Carei (detalii aici).

Deși fapta comisă de groful UDMR reprezintă contravenție și se pedepsește cu amendă conform prevederilor H.G. nr. 1157/2001, prefectul județului Satu Mare, Eugeniu Avram, refuză să aplice legea și îl încurajează pe groful UDMR să continue să încalce legea și să sfideze un simbol național.

Deși a fost sesizat în fiecare caz în parte și deși avem de-a face cu fapte repetate, înaltul reprezentant al Guvernului Victor Ponta în județul Satu Mare se comportă de parcă aplicarea legea s-ar negocia ca la piață sau de parcă aplicarea legea ar ține de voița sa proprie.

Atitudinea prefectului Eugeniu Avram este nedemnă de un înalt funcționar public al statului român. În loc să aplice legea, Avram îl bate prietenește pe umăr pe groful UDMR și îi aplică sancțiunea ”atenționării”, dovedind astfel că este în genunchi în fața grofului UDMR aflat la conducerea primăriei Carei.

Vezi și PRIMAR UDMR. Românii din Carei își pot amplasa monumentele DOAR în partea românească a orașului DOCUMENT

Prefectura Satu Mare Avam Eugeniu primar Carei UDMR esarfa Dan Tanasa

 

carei kovacs jeno kelemen hunor UDMR 26 octombrie 2014

26 octombrie 2014, Carei. Kovacs a refuzat să poarte eșarfa ticoloră cu ocazia festivității publice de inaugurare a Casei de Cultură din Carei, festivitate la care a participat și președintele UDMR, Kelemen Hunor

 

Tags: , , , , , , ,

Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

DISCLAIMER Atenție! Postați pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiți aici regulamentul: Termeni legali și Condiții

One Response to EXCLUSIV. Primarul UDMR din Carei REFUZĂ eșarfa tricoloră, prefectul de Satu Mare REFUZĂ să-l sancționeze legal DOCUMENT

  1. […] Vezi și EXCLUSIV. Primarul UDMR din Carei REFUZĂ eșarfa tricoloră, prefectul de Satu Mare REFUZĂ să-l s… […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Send this to a friend
Salutare! Cred că asta te-ar putea interesa: "EXCLUSIV. Primarul UDMR din Carei REFUZĂ eșarfa tricoloră, prefectul de Satu Mare REFUZĂ să-l sancționeze legal DOCUMENT"! Acesta este linkul: https://www.dantanasa.ro/exclusiv-primarul-udmr-din-carei-refuza-esarfa-tricolora-prefectul-de-satu-mare-refuza-sa-l-sanctioneze-legal-document/