EXCLUSIV. Primarul UDMR din Sfântu Gheorghe OBLIGAT de instanță să-mi comunice un Raport al Comisiei de disciplină

February 28, 2014 •Primaria Sfantu Ghorghe •Views: 1563

Primarul Antal Arpad Andras (FOTO: mediafax.ro)

Primarul Antal Arpad Andras (FOTO: mediafax.ro)

Tribunalul Covasna a admis ieri, 27 februarie a.c., acțiunea subsemnatului împotriva Primarului municipiului Sfântu Gheorghe, Antal Arpad Andras (UDMR), prin care am solicitat instanței de judecată să-l oblige pe acesta să-mi comunice raportul Comisiei de disciplină în cazul unei sesizări a subsemnatului din luna iunie 2013.

În data de 26 iunie 2013 am adresat Comisiei de Disciplină din cadrul Primăriei municipiului Sfântu Gheorghe o sesizare în baza art. 27 din H.G. nr. 1344/2007 și în baza art. 31 din Normele metodologice de aplicare a Legii nr. 544/2001 cu privire la refuzul funcționarului public în cadrul Primăriei Sfântu Gheorghe responsabil cu aplicarea prevederilor Legii nr. 544/2001 de a-și îndeplini sarcinile de serviciu.

În perioada anilor 2012-2013, funcționarul public din cadrul Primăriei Sfântu Gheorghe responsabil cu aplicarea prevederilor Legii nr. 544/2001 a refuzat să-și ducă la îndeplinire sarcinile de serviciu, motiv pentru care am fost nevoit să mă adresez în repetate rânduri instanțelor de judecată. După ce am câștigat mai multe procese, definitiv și irevocabil, am sesizat Comisia de disciplină din cadrul Primăriei municipiului Sfântu Gheorghe întrucât potrivit prevederilor Legii nr. 544/2001 refuzul funcționarului de a aplica prevederile Legii nr. 544/2001 constituie abatere disciplinară.

Primarul municipiului Sfântu Gheorghe a refuzat să-mi comunice Raportul Comisiei de disciplină în acest caz, motiv pentru care l-am acționat în judecată. Tribunalul Covasna mi-a dat câștig de cauză și îl obligă pe Antal Arpad să-mi comunice o copie a raportului Comisiei de disciplină.

Sentința Tribunalului Covasna nu este irevocabilă și poate fi atacată cu recurs.

Tribunalul Covasna Primar Sfantu Gheorghe Dan Tanasa obligatia de a face raport comisie disciplina

Vezi și EXCLUSIV. Președintele CJ Harghita obligat de instanță să-mi plătească 1.000 de lei daune morale. DEFINITIV ȘI IREVOCABIL. DOCUMENTE

DEFINITIV ȘI IREVOCABIL. UDMR-istul Antal Arpad obligat de instanță să-mi plătească daune morale și să-mi comunice informații de interes public

Tags: , , , , , ,

Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

DISCLAIMER Atenție! Postați pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiți aici regulamentul: Termeni legali și Condiții

3 Responses to EXCLUSIV. Primarul UDMR din Sfântu Gheorghe OBLIGAT de instanță să-mi comunice un Raport al Comisiei de disciplină

 1. IO../ says:

  Cu ce drept apare,pe la televizoarele pe care le vad romanii,individul care a decis distrugerea economiei (industrie si agricultura)Romaniei,asa zisul Petre Roman,cand el nu e decat Neulander.Cred ca multora dintre romani le provoaca voma pur si simplu,la vederea acestuia,nu mai vorbesc de verba acestuia.Si acesta este pus si in pozitia de judecator a unei cauze pe care el o respige din start,in sinea sa bineniteles,asa cum o face de vreo 24 de ani si sigur cu mult timp inainte,atitudine primita mostenire din familie dela masa si tasu.

 2. marius marius says:

  Ar cam fi momentul sa se incheie un episod halucinant care dureaza de 24 de ani, si UDMR sa iasa definitiv de pe scena politica. Faceti voi, A 3, un apel national catre toate fortele politice, catre toti oamenii politici care, daca sunt de acord, sa il semneze personal astfel incat sa fie valabil in orice partid s-ar muta. Un acord national care sa stipuleze ca nimeni nu se va alia cu vreo formatiune constituita etnic, de acum in vecii vecilor.

  Aceasta tradare a intereselor nationale trebuie sa inceteze, a depasit orice limita. De asemenea, privilegiile incredibile acordate UDRM trebuiesc retrase, discriminarea pozitiva (ca cea din Legea Analfabetizarii) trebuiesc abrogate imediat si TREBUIE INTRAT IN NORMALITATE.

 3. Darie says:

  Dane, cu tine am mai ramas…
  Fa-ti si tu un partid sau o miscare, ceva, si iti garantez ca o sa fie mai populara decat multe altele din oferta de formatiuni politice care se bat pe plaiurile romanesti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Send this to a friend
Salutare! Cred că asta te-ar putea interesa: "EXCLUSIV. Primarul UDMR din Sfântu Gheorghe OBLIGAT de instanță să-mi comunice un Raport al Comisiei de disciplină"! Acesta este linkul: https://www.dantanasa.ro/exclusiv-primarul-udmr-din-sfantu-gheorghe-obligat-de-instanta-sa-mi-comunice-un-raport-al-comisiei-de-disciplina/