EXCLUSIV. Primarul UDMR din Sfântu Gheorghe, șovinul extremist Antal Arpad, decorat de Budapesta

March 23, 2015 •UDMR •Views: 2428

Primarul UDMR din Sfântu Gheorghe, Antal Arpad

Primarul UDMR din Sfântu Gheorghe, Antal Arpad

Potrivit cotidianului de limbă maghiară Haromszek, primarul UDMR din Sfântu Gheoerghe a fost decorat de Ministerul Apărării de la Budapesta.

”Cu ocazia sărbătorii naţionale din 15 martie, primarul oraşului Sfântu Gheorghe, Antal Arpad Andras, a primit din partea lui Hende Csaba, ministrul ungar al apărării, Titlul Onorific “Pentru Apărarea Patriei” clasa a II-a. Distincţia i-a fost înmânată primarului în cadrul festivităţii care a avut loc la Palatul Stefania din Budapesta în cursul săptămânii trecute. Anul trecut, cu ocazia sărbătorii naţionale din 23 octombrie, distincţia a fost preluată de Tamas Sandor, preşedintele Consiliului Judeţean Covasna şi de întreprinzătorul Szocs Gyula”. Sursa: cotidianul Haromszek nr. 7446 din 17.03.2015 (traducere din limba maghiară a Centrului European de Studii Covasna-Harghita)

Groful UDMR Antal Arpad este cel care i-a amenințat pe românii din Covasna și Harghita cu soarta sârbilor din Kosovo, masacrați de albanezi (detalii aici), și a fost amendat pentru ofensă adusă însemnelor după ce a dat jos drapelul României de pe o clădire publică (detali aici).

Tags: , , ,

Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

DISCLAIMER Atenție! Postați pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiți aici regulamentul: Termeni legali și Condiții

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Send this to a friend
Salutare! Cred că asta te-ar putea interesa: "EXCLUSIV. Primarul UDMR din Sfântu Gheorghe, șovinul extremist Antal Arpad, decorat de Budapesta"! Acesta este linkul: https://www.dantanasa.ro/exclusiv-primarul-udmr-din-sfantu-gheorghe-sovinul-extremist-antal-arpad-decorat-de-budapesta/