EXCLUSIV. Primarul UDMR din Târgu Secuiesc pierde și ultima cale de atac și este obligat, DEFINITIV ȘI IREVOCABIL, să dea jos inscripția ”Varoshaza” de pe primărie. VEZI ce spune sentința!

June 16, 2014 •UDMR •Views: 1570

Primarul UDMR din Târgu Secuiesc vrea să implementeze sistemul administrativ din Ungaria (FOTO: kezdi.ro)

Primarul UDMR din Târgu Secuiesc vrea să implementeze sistemul administrativ din Ungaria (FOTO: kezdi.ro)

Curtea de Apel Brașov a respins marți, 29 mai a.c., contestația în anulare formulată de primarul municipiului Târgu Secuiesc, Bokor Tibor (UDMR), împotriva deciziei Curții de Apel Brașov din 21 februarie a.c. prin care a fost respins recursul primarului împotriva sentinței Tribunalului Covasna prin care primarul fusese obligat să dea jos inscripția în limba maghiară ”Varoshaza” de pe fațada primăriei. 

Vezi și EXCLUSIV. Primarul UDMR din Târgu Secuiesc pierde și ultima cale de atac și este obligat, DEFINITIV ȘI IREVOCABIL, să dea jos STEAGUL SECUIESC amplasat pe PRIMĂRIE și pe DOMENIUL PUBLIC. VEZI ce spune sentința!

Primarul UDMR din Târgu Secuiesc a pierdut și ultima cale de atac împotriva sentinței Tribunalului Covasna și este obligat acum să dea jos inscripția ”Varoshaza” de pe primărie, în caz contrar riscând amendarea.

Sentința Tribunalului Covasna, rămasă definitivă și irevocabilă, poate fi consultată aici.


curtea de apel brasov contestatie in anulare primar tg secuiesc varoshaza bokor tibor udmr

Tags: , , , ,

Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

DISCLAIMER Atenție! Postați pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiți aici regulamentul: Termeni legali și Condiții

2 Responses to EXCLUSIV. Primarul UDMR din Târgu Secuiesc pierde și ultima cale de atac și este obligat, DEFINITIV ȘI IREVOCABIL, să dea jos inscripția ”Varoshaza” de pe primărie. VEZI ce spune sentința!

  1. […] Vezi și EXCLUSIV. Primarul UDMR din Târgu Secuiesc pierde și ultima cale de atac și este obligat, DEFINIT… […]

  2. […] Vezi și EXCLUSIV. Primarul UDMR din Târgu Secuiesc pierde și ultima cale de atac și este obligat, DEFINIT… […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Send this to a friend
Salutare! Cred că asta te-ar putea interesa: "EXCLUSIV. Primarul UDMR din Târgu Secuiesc pierde și ultima cale de atac și este obligat, DEFINITIV ȘI IREVOCABIL, să dea jos inscripția ”Varoshaza” de pe primărie. VEZI ce spune sentința!"! Acesta este linkul: https://www.dantanasa.ro/exclusiv-primarul-udmr-din-targu-secuiesc-pierde-si-ultima-cale-de-atac-si-este-obligat-definitiv-si-irevocabil-sa-dea-jos-inscriptia-varoshaza-de-pe-primarie-vezi-ce-spune-senti/