EXCLUSIV. REVOLTĂTOR. NUP de la Parchet în cazul omului de afaceri Csató Kovács Imre care vrea SĂ-MI TAIE BEREGATA. Parchetul: ”mesajul nu a avut un caracter serios” DOCUMENT

December 23, 2013 •Csató Kovács Imre •Views: 2469

Csató Kovács Imre (Foto: www.hsccsikszereda.com)

Csató Kovács Imre (Foto: www.hsccsikszereda.com)

Parchetul de pe lângă Judecătoria Sfântu Gheorghe a decis neînceperea urmăririi penale (NUP) împotriva omului de afaceri Csató Kovács Imre după ce acesta m-a amenințat cu moartea. Kovács o amenințase cu moartea și pe eleva Sabina Elena.

În luna martie a.c. omul de afaceri harghitean Csató Kovács Imre m-a amenințat cu moartea prin intermediul unui mesaj pe care mi l-a expediat pe Facebook. ”Te büdös gazember, a torkodat kéne elvágni, a Sabinájéval együtt! TakarodjatokSzékelyföldről, terület tolvajok!”. Traducerea mesajului în limba română: ”Gunoi împuţit, ar trebui să-ţi tăiem beregata, odată cu a Sabinei! Căraţi-vă din Ţinutul Secuiesc, tâlhari de terenuri!”

Parchetul a decis că ”mesajul nu a avut un caracter serios”. Evident, rezoluția Parchetulu de pe lângă Judecătoria Sfântu Gheorghe este una cât se poate de mizerabilă și dovedește odată în plus că în Covasna și Harghita legea se aplică doar pentru români, ungurii fiind scutiți de orice urmă de respectare a legii. Potrivit Parchetului, omul de afaceri a glumit atunci când m-a amenințat cu moartea, pe mine și pe eleva Sabina Elena, de parcă amenințările cu moartea sunt de două feluri, cele serioase și cele mai puțin serioase.

Rezoluția adoptată în acest caz umple de ridicol organele de cercetare penală în condițiile în care Csató Kovács Imre este un om de afaceri binecunoscut în Miercurea Ciuc, nu un simplu cetățean. Mai mult, Csató Kovács Imre a recunoscut că el personal mi-a expdiat acest mesaj dar că el nu consideră că m-a amenințat. Te pomeni că m-a felicitat și nu știu eu!

Această rezoluție îl încurajeză nu doar pe Csató Kovács Imre, care nu a fost sancționat nici măcar cu o amendă în acest caz, dar și pe alți extremiști maghiari demenți care abia așteaptă să vadă sânge românesc. Potrivit paginii de internet a Judecătoriei Miercurea Ciuc, Csató Kovács Imre a fost condamnat în decembrie 2007 pentru fapte de amenințare la adresa lui Csiszer Elod în dosarul nr. 143/258/2006 (nu cred că e ocoincidență de nume!). Pagina de internet a Judecătoriei Miercurea Ciuc nu precizează pedeapsa pe care a primit-o Csató Kovács Imre în acel dosar. (detali aici) Parchetul nici măcar nu s-a deranjat să verifice această informație.

Voi face plângere împotriva acestei rezoluții.

Csata Kovacs Imre Parchet NUP amenintari moartea Dan Tanasa

Csata Kovacs Imre Parchet NUP amenintari moartea Dan Tanasa 1

Csata Kovacs Imre Parchet NUP amenintari moartea Dan Tanasa 2

Vezi și FOTO. Dementul din Miercurea Ciuc care vrea să-mi taie beregata este Csató Kovács Imre, patronul echipei de hochei HSC Csikszereda

RECIDIVIST. Patronul HSC Csikszereda, cel care vrea SĂ-MI TAIE BEREGATA, a fost CONDAMNAT în 2007 pentru amenințare

Tags: , , , , , ,

Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

DISCLAIMER Atenție! Postați pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiți aici regulamentul: Termeni legali și Condiții

25 Responses to EXCLUSIV. REVOLTĂTOR. NUP de la Parchet în cazul omului de afaceri Csató Kovács Imre care vrea SĂ-MI TAIE BEREGATA. Parchetul: ”mesajul nu a avut un caracter serios” DOCUMENT

 1. […] Vezi și EXCLUSIV. REVOLTĂTOR. NUP de la Parchet în cazul omului de afaceri Csató Kovács Imre care vrea S… […]

 2. gica velescu says:

  vai , vai , zik eu ! cred ca ar trebui aplicata o corectie rapida si clara prin care acesti szjmecheri sa dispara
  oricum sa sti ca va sustin pevoi si pe noi toti ………………………………… Sarbatori fericite ! fie ca mosu sa tit aduca o maceta sau ceva poti sai scrii la mosu pe adresa mea de maill ..ca fost armurier inrt-un magazin cu specific pot sa vorbesc cu mosu sa nu te uite :)))

 3. Ganku says:

  de bostanul asta ti-e frica, prietene? ha ha ha ha ha ha ha ha ha

  Pune-i, frate, o manea, sa vezi cum se topeste ca omul de zapada. Apoi ii iei coada de matura din maini, l-ai biruit!

  PS: apropos, daca vrei s-ajungi pe-acolo si nu se potoleste, da sfoara si venim cu tine, am doi prieteni care au trecut prin Legiunea Straina, unul are chiar scoala de arte martiale, eu am 2 dan in jeet kune do, eventual mai gasim!

 4. […] n-aveti grija: ne-o demonstreaza recenta rezolutie de neincepere a urmarii penale in cazul unei amenintari cu moartea primite de prietenul Dan Tanasa, evident, din ratiuni […]

 5. […] n-aveti grija: ne-o demonstreaza recenta rezolutie de neincepere a urmarii penale in cazul unei amenintari cu moartea primite de prietenul Dan Tanasa, evident, din ratiuni […]

 6. Costin Serban says:

  Dane,

  As vrea sa ma intalnesc cu tov.imre asta si sa-i arat un pic neseriozitatea mea, inclusiv lu’ tov.judecator de rahat…

  Vedea-v-as in mainile mele, dragalasilor….

 7. Presimt ca omul de afaceri Csató Kovács Imre va da Parchetul in judecata. Pai cum, sa-l faca pe el neserios?

 8. imperrio88 says:

  Dane,stii si tu ca eu pentru faptul ca l-am amenintat pe jegul ala de Borboly Csaba repejor am primit amenda de 200 ron.Nu stiu cum de Tamas Sandor a renuntat sa mearga mai departe…..poate ca si-a dat seama de penibilul situatiei in care se expune.Oricum eu nu renunt la idea de a sta intr-o camera cu cei 2 si nu numai sa le cer scuze…asa cum stiu eu.

 9. radu says:

  In Romania anului 2013 procurorii apara si incurajeaza sovinismul criminal unguresc.
  Ce sa te mai miri ca a luat amploare.

 10. 7TNR says:

  Cine e Csiszer Elod asta?

  Si-mi place cum se dau hotararile astea. A fost emisa pe 12 decembrie si poti sa faci contestatie in 20 de zile.
  Nu pui la socoteala Craciunul, Anul Nou si sfarsiturile de saptamana. Si uite asa cele 20 de zile se fac, de fapt, vreo 12. Iar la final, ce sa vezi? N-ai depus contestatia in 20 de zile, ce sa-ti fac?

  Contestatia ar trebui facuta in alta parte, nu tot la ei, ca doar n-or da alta rezolutie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Send this to a friend
Salutare! Cred că asta te-ar putea interesa: "EXCLUSIV. REVOLTĂTOR. NUP de la Parchet în cazul omului de afaceri Csató Kovács Imre care vrea SĂ-MI TAIE BEREGATA. Parchetul: ”mesajul nu a avut un caracter serios” DOCUMENT"! Acesta este linkul: https://www.dantanasa.ro/exclusiv-revoltator-nup-de-la-parchet-in-cazul-omului-de-afaceri-csato-kovacs-imre-care-vrea-sa-mi-taie-beregata-parchetul-mesajul-nu-a-avut-un-caracter-serios-document/