EXCLUSIV. Românii vor protesta în fața Ambasadei SUA din Madrid împotriva companiei Chevron DOCUMENT

December 16, 2013 •gaze de șist •Views: 1570

Sediul Ambasadei SUA din Madrid (FOTO: thesmallsea.wordpress.com)

Sediul Ambasadei SUA din Madrid (FOTO: thesmallsea.wordpress.com)

Românii din grupul Salvemos Roșia Montană – Madrid vor protesta duminică, 22 decembrie a.c., în fața Ambasadei Statelor Unite ale Americii de la Madrid față de modul în care compania americană Chevron înțelege să acționeze în România.

În acest moment, în ciuda tuturor protestelor care au loc la nivel național, și chiar internațional, și beneficiind de sprijinul Jandarmeriei Române și a politicienilor corupți din România, compania Chevron demarează un proiect de exploatare a gazelor de șist prin fracturare hidraulică la Pungești, în județul Vaslui.

Beneficiind de concursul primarului din Pungești, Vlasă Mircia (PSD), Chevron intenționează să instaleze în următoarele două luni o sondă la Pungești chiar pe terenul primarului. Documentele aduse în atenția publică cu privire la modul cel puțin dubios în care primarul din Pungești a intrat în posesia terenului pe care l-a concesionat Chevron nu au impresionat compania Chevron care este decisă să nu părăsească România în acest moment.

Protesta Embajada Estados Unidos Madrid Chevron

Tags: , , , , , , ,

Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

DISCLAIMER Atenție! Postați pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiți aici regulamentul: Termeni legali și Condiții

2 Responses to EXCLUSIV. Românii vor protesta în fața Ambasadei SUA din Madrid împotriva companiei Chevron DOCUMENT

  1. […] a fost făcut de luptătorul pentru drepturile românilor din Harghita și Covasna, Dan Tănasă, care a prezentat și documentul de aprobare, emis de autoritățile […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Send this to a friend
Salutare! Cred că asta te-ar putea interesa: "EXCLUSIV. Românii vor protesta în fața Ambasadei SUA din Madrid împotriva companiei Chevron DOCUMENT"! Acesta este linkul: https://www.dantanasa.ro/exclusiv-romanii-vor-protesta-in-fata-ambasadei-sua-din-madrid-impotriva-companiei-chevron-document/