EXCLUSIV TANASADAN.BLOGSPOT. Curtea de Apel Brasov a suspendat definitiv si irevocabil maghiarizarea strazilor din Sfantu Gheorghe, ordonata de primarul UDMR Antal Arpad, cu acordul prefectului Gyorgy Ervin si al subprefectului Ionascu Valentin! VOR URMA PLANGERI PENALE PE NUMELE CELOR DOI INALTI FUNCTIONARI PUBLICI!

May 30, 2011 • Antal Arpad, discriminarea romanilor, extremism maghiar, Forumul Civic al Romanilor din Covasna Harghita si Mures, maghiarizare, Primaria Sfantu Ghorghe, sovinism maghiar, UDMR • Views: 938

Curtea de Apel Brasov a suspendat, definitiv si irevocabil, confirmand astfel setinda Tribunalului Covasna de la inceputul lunii aprilie 2011, cele trei hotarari ale Consiliului Local Sfantu Gheorghe, emise in mai 2010, prin care au fost maghiarizate denumirile mai multor strazi din municipiul Sfantu Gheorghe, la propunerea primarului UDMR Antal Arpad. Urmeaza ca Tribunalul Covasna sa se pronunte pe fond in perioada urmatoare.
 

Vezi si http://tanasadan.blogspot.com/2011/03/trbunalul-covasna-taiat-elanul-sovin-al.html

http://tanasadan.blogspot.com/2010/05/epurarea-etnica-romanilor-din-covasna_29.html

http://www.condeiulardelean.ro/articol/forumul-civic-al-romanilor-din-covasna-harghita-si-mures-1

PS: se concretizeaza asadar o plangere penala pe numele celor doi maimutoi care conduc Prefectura Covasna, prefectul Gyorgy Ervin si subprefectul Ionascu Valentin, pentru abuz in serviciu contra intereselor publice!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Nu rata noutățile! Conectează-te!

Send this to a friend